Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Aan de slag
Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Uw telefoon vergrendelen of ontgrendelen

Uw telefoon vergrendelen

Als u wilt voorkomen dat u per ongeluk iemand belt wanneer de telefoon in uw zak of tas zit, kunt u de toetsen en het scherm vergrendelen.

Als u de toetsen en het scherm wilt vergrendelen, drukt u op de aan/uit-toets.

De toetsen en het scherm ontgrendelen

Druk op de aan/uit-toets en veeg omhoog over het scherm. Geef aanvullende referenties op als u hierom wordt gevraagd.