Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Schermopnamen

Een schermopname maken

Als u een schermopname wilt maken, opent u het meldingenpaneel en sleept u de statusbalk naar beneden. Tap Schermafbeelding. U kunt vastgelegde afbeeldingen bekijken in Foto's.

U kunt geen schermafbeelding maken als u bepaalde apps en functies gebruikt.