Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Aan de slag
Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Uw telefoon inschakelen en instellen

Wanneer u de telefoon de eerste keer inschakelt, leidt uw telefoon u door de configuratie van uw netwerkverbindingen en telefooninstellingen.

Uw telefoon inschakelen

1. Als u de telefoon wilt inschakelen, houdt u de aan/uit-toets ingedrukt tot de telefoon trilt.
  2. Wanneer de telefoon is ingeschakeld, kiest u de taal en regio.
  3. Volg de instructies die op uw telefoon worden weergegeven.

Gegevens vanaf uw vorige telefoon overbrengen

U kunt gegevens vanaf een vorig apparaat naar uw apparaat overdragen via uw Google-account.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw oude telefoon als u een back-up wilt maken van de gegevens op uw oude telefoon naar uw Google-account.

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google.
  2. Selecteer welke gegevens u op uw telefoon wilt terugzetten. Het synchroniseren wordt automatisch gestart wanneer uw telefoon is verbonden met internet.

App-instellingen van uw vorige Android-telefoon terugzetten

Als uw vorige apparaat een Android-apparaat is en back-ups naar uw Google-account hierop ingeschakeld zijn, kunt u de app-instellingen en Wifi-wachtwoorden terugzetten.
  1. Tik op Instellingen > Back-up maken en resetten.
  2. Stel Automatisch terugzetten in op Aan.