Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Een mobiele internetverbinding gebruiken

Een mobiele internetverbinding inschakelen

Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, tik op network_cell en stel Mobiele gegevens in op Aan.

Een mobiele internetverbinding gebruiken tijdens roaming

Tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken en stel Gegevensroaming in op Aan.1
Tip: Als u uw gegevensgebruik wilt bewaken, tikt u op Instellingen > Gegevensgebruik.