Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Aan de slag
Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken

Belangrijk: Voorkom krassen op het aanraakscherm. Gebruik nooit een pen, potlood of ander scherp voorwerp op het aanraakscherm.

Tikken en vasthouden om een item te slepen

Tikken en vasthouden om een item te slepen

Plaats uw vinger een paar seconden op het item en schuif uw vinger over het scherm.

Vegen

Vegen

Plaats uw vinger op het scherm en schuif uw vinger in de gewenste richting.

Door een lange lijst of een menu bladeren

Door een lange lijst of een menu bladeren

Schuif snel met uw vinger al vegend omhoog of omlaag over het scherm en til uw vinger op. Tik op het scherm om het bladeren te stoppen.

In- of uitzoomen

In- of uitzoomen

Plaats twee vingers op een item, bijvoorbeeld een kaart, foto of webpagina, en schuif uw vingers uit elkaar of naar elkaar toe.

De schermoriëntatie vergrendelen

Het scherm draait automatisch als u de telefoon 90 graden draait.

Als u het scherm in de staande modus wilt vergrendelen, veegt u vanaf de bovenkant van het scherm omlaag en tikt u op Automatische rotatie om over te schakelen naar Portret.

De navigatietoetsen gebruiken

Tik op de toets Overzicht check_box_outline_blank om te zien welke apps u hebt geopend.

Als u naar een andere app wilt overschakelen, tikt u op de gewenste app. Tik op het pictogram Sluiten close naast een app om de app te sluiten.

Als u wilt teruggaan naar het vorige venster, tikt u op de toets Vorige . Uw telefoon onthoudt alle apps en websites die u hebt bezocht sinds de laatste keer dat uw scherm werd vergrendeld.

Als u naar het startscherm wilt gaan, tikt u op de toets Startpagina panorama_fish_eye. De app waarin u zich bevond, blijft op de achtergrond geopend.

Twee apps tegelijk openen

Voor eenvoudige navigatie tussen apps kunt u de toets Overzicht check_box_outline_blank ingedrukt houden om het scherm over twee apps te verdelen. Als u naar de normale weergave wilt teruggaan, houdt u de toets Overzicht check_box_outline_blank nogmaals ingedrukt.