Gebruikershandleiding Nokia 3310

Alle toestellen

Nokia 3310

Toetsen en onderdelenUw telefoon instellen en inschakelenUw telefoon opladenDe toetsen vergrendelen of ontgrendelen
Wij kunnen je helpen met je Nokia-toestel.

Tips voor het oplossen van problemen

Als je problemen ervaart met je toestel is het altijd nuttig om een van volgende acties uit te voeren om te kijken of het helpt:

Start je toestel opnieuw op

Schakel je toestel uit en neem de batterij eruit. Wacht 30 seconden, plaats vervolgens de batterij terug en schakel je telefoon in.

Laad je telefoon op

Haal de lader van de telefoon als de batterij vol is en probeer je telefoon opnieuw in te schakelen.

Als de batterij helemaal leeg is, kan het een aantal minuten duren voordat de batterijstatus wordt weergegeven of voordat je kunt bellen. Als de batterij lange tijd niet gebruikt is, kan het nodig zijn om de lader een paar keer aan te sluiten en los te koppelen.

Herstellen naar fabrieksinstellingen

Probeer je toestel te resetten als dit niet goed werkt. Dit heeft geen invloed op documenten en bestanden die op je telefoon staan, maar we raden je wel aan om voor de zekerheid een back-up te maken voordat je de fabrieksinstellingen herstelt. ( > Back-up).

1. Beëindig alle oproepen en verbindingen
  2. Ga naar Menu > > Fabrieksinstellingen herstellen > Alleen instellingen
  3. Typ je wachtwoord in

Na het terugzetten van de oorspronkelijke instellingen, wordt je toestel uitgeschakeld en vervolgens weer ingeschakeld. Dit kan langer duren dan normaal.