Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Op het web browsen

Uw telefoon gebruiken om uw computer met internet te verbinden

U kunt onderweg heel eenvoudig internet op uw laptop gebruiken. Verander uw telefoon in een Wifi-hotspot en gebruik uw mobiele internetverbinding om toegang tot internet te krijgen met uw laptop of ander apparaat.

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Hotspot en tethering.
  2. Schakel Wifi-hotspot in om uw mobiele internetverbinding te delen via Wifi, gebruik USB-tethering om een USB-verbinding te gebruiken, of gebruik Bluetooth-tethering als u Bluetooth wilt gebruiken.

Het andere apparaat gebruikt gegevens van uw abonnement, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Neem voor informatie over beschikbaarheid en kosten contact op met uw netwerkserviceprovider.

Beginnen met browsen

U hebt geen computer nodig. U kunt heel eenvoudig op internet browsen op uw telefoon. Blijf op de hoogte van het nieuws en bezoek uw favoriete websites. U kunt de browser op uw telefoon gebruiken om webpagina's op internet te bekijken.

1. Tik op Chrome.
  2. Typ een webadres en tik op arrow_forward.
Tip: als de netwerkserviceprovider geen vast bedrag in rekening brengt voor gegevensoverdracht, kunt u een wifinetwerk gebruiken om verbinding te maken met internet en gegevenskosten te besparen.

Zoeken op het web

Verken het web en de buitenwereld met Google Zoeken. U kunt het toetsenbord gebruiken om uw trefwoorden te schrijven.

Doe het volgende in Chrome:

1. Tik op de zoekbalk.
  2. Schrijf uw zoekwoord in het zoekvak.
  3. Tik op arrow_forward.

U kunt ook een trefwoord uit de voorgestelde overeenkomsten selecteren.

Uw abonnement efficiënt gebruiken

Als u zich zorgen maakt over de kosten van uw gegevensgebruik, kan de telefoon voorkomen dat bepaalde apps gegevens verzenden of ontvangen wanneer ze op de achtergrond worden uitgevoerd.

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > data_usageGegevensgebruik > Databesparing.
  2. Stel Databesparing in op Aan.