Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Download apps op Google Play

U kunt uw Android-telefoon echt optimaal benutten met Google Play, waar apps, muziek, films en boeken voor uw entertainment in overvloed aanwezig zijn.

Een Google-account aan uw telefoon toevoegen

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google. Bevestig de vergrendelingsmethode van uw apparaat als hierom wordt gevraagd.
  2. Typ de aanmeldingsgegevens van uw Google-account en tik op Volgende of tik op Account maken om een nieuw account te maken.
  3. Volg de instructies op uw telefoon.

Apps downloaden

Profiteer optimaal van de mogelijkheden van uw telefoon: er wachten duizenden apps in de Google Play Store die u daarbij kunnen helpen.1
  1. Tik op Play Store.
  2. Tik op de zoekbalk en zoek naar apps of selecteer apps uit uw aanbevelingen.
  3. Tik in de beschrijving van de app op Installeren om de app te downloaden en te installeren.

Als u uw apps wilt weergeven, gaat u naar het startscherm en veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm.