Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Toetsen en onderdelen

Verken de toetsen en onderdelen van uw nieuwe telefoon.

Uw telefoon

Uw telefoon

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor de volgende modellen: TA-1198, TA-1200, TA-1187 en TA-1201.

1. Vingerafdruksensor
  2. Camera
  3. Microfoon
  4. Flitser
  5. Sim- en geheugenkaartsleuf
  6. Google Assistent/Google Zoeken-toets1
  7. Camera voorzijde
  8. Luistergedeelte
  9. Headsetaansluiting
  10. Volumetoetsen
  11. Aan/uit-/blokkeringstoets
  12. USB-aansluiting
  13. Microfoon
  14. Luidspreker

Sommige accessoires die in deze gebruikershandleiding worden genoemd, zoals een lader, headset of gegevenskabel zijn mogelijk apart verkrijgbaar.

Belangrijk: Het scherm en de achterklep van het apparaat zijn van glas. Dit glas kan breken als het apparaat op een hard oppervlak valt of als er veel kracht op wordt uitgeoefend. Als het glas breekt, moet u de glazen onderdelen van het apparaat niet aanraken of proberen het gebroken glas uit het apparaat te verwijderen. Gebruik het apparaat niet totdat het glazen onderdeel door bevoegd personeel vervangen is.

Onderdelen en aansluitingen, magnetisme

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Bepaalde onderdelen van het apparaat zijn magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit apparaat worden aangetrokken. Houd creditcards en andere magnetische opslagmedia niet gedurende langere tijd in de buurt van het apparaat, aangezien de kaarten hierdoor kunnen worden beschadigd.