Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Meldingen

Blijf op de hoogte van wat er op uw telefoon gaande is met meldingen.

Het meldingenpaneel gebruiken

Zodra u nieuwe meldingen ontvangt, zoals berichten of gemiste oproepen, worden een indicatorpictogrammen weergegeven op de statusbalk boven aan het scherm. Als u meer informatie over de meldingen wilt weergeven, sleept u de statusbalk omlaag. Veeg omhoog op het scherm om deze informatieweergave te sluiten.

U opent het meldingenpaneel door de statusbalk omlaag te slepen. U sluit het meldingenpaneel door omhoog te vegen op het scherm.

Als u de meldingsinstellingen voor een app wilt wijzigen, tikt u op Instellingen > Apps en meldingen en tikt u en vervolgens op de naam van de app om de instellingen te openen. Tik op Meldingen. U kunt de meldingen in- of uitschakelen voor elke afzonderlijke app.

Tip: Als u meldingsstippen wilt weergeven, tikt u op Instellingen > Apps en meldingen > Meldingen, en schakelt u Meldingsstipjes toestaan in. Op het app-pictogram wordt een kleine stip weergegeven als er een melding is waarop u nog niet hebt gereageerd. Tik op het pictogram en houd dit vast om de beschikbare opties weer te geven. U kunt de melding openen door erop te tikken, of de melding verwijderen door te vegen.

Tip: Als u de aan/uit-/blokkeringstoets wilt laten knipperen wanneer u meldingen uit apps ontvangt, tikt u op Instellingen > Apps en meldingen > Geavanceerd > Meldingslampje. De aan/uit-/blokkeringstoets gaat knipperen als er een melding is waarop u nog niet hebt gereageerd.

De pictogrammen van Snelle instellingen gebruiken

De pictogrammen van Snelle instellingen gebruiken

Tik op de pictogrammen van Snelle instellingen in het meldingenpaneel om functies te activeren. Sleep het menu omlaag om meer pictogrammen weer te geven.

Als u de pictogrammen anders wilt indelen, tikt u op mode_edit, tikt u op een pictogram en houdt u dit vast en sleept u het pictogram naar een andere locatie.