Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Uw telefoon inschakelen en instellen

Wanneer u de telefoon de eerste keer inschakelt, leidt uw telefoon u door de configuratie van uw netwerkverbindingen en telefooninstellingen.

Uw telefoon inschakelen

1. Als u de telefoon wilt inschakelen, houdt u de aan/uit-toets ingedrukt tot de telefoon trilt.
  2. Wanneer de telefoon is ingeschakeld, kiest u de taal en regio.
  3. Volg de instructies die op uw telefoon worden weergegeven.

Gegevens vanaf uw vorige telefoon overbrengen

U kunt gegevens vanaf een oude telefoon via uw Google-account op uw nieuwe telefoon overzetten.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw oude telefoon als u een back-up wilt maken van de gegevens op uw oude telefoon naar uw Google-account.

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google.
  2. Selecteer welke gegevens u op uw nieuwe telefoon wilt terugzetten. Het synchroniseren wordt automatisch gestart wanneer uw telefoon is verbonden met internet.

App-instellingen van uw vorige Android™-telefoon terugzetten

Als uw vorige telefoon een Android-apparaat was en back-ups naar uw Google-account hierop was ingeschakeld, kunt u uw app-instellingen en Wifi-wachtwoorden terugzetten.

1. Tik op Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Back-up.
  2. Stel Back-up naar Google Drive in op Aan.