Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

VPN

U hebt een VPN-verbinding (Virtual Private Network) nodig om toegang tot uw zakelijke bronnen zoals intranet of zakelijke e-mail te krijgen, of u kunt een VPN-dienst voor persoonlijke doeleinden gebruiken.

Neem voor details over uw VPN-configuratie contact op met de IT-beheerder van uw bedrijf of ga naar de website van uw VPN-dienst voor aanvullende informatie.

Een beveiligde VPN-verbinding gebruiken

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Geavanceerd > VPN.
  2. Als u een VPN-profiel wilt toevoegen, tikt u op add.
  3. Typ de profielgegevens zoals die zijn opgegeven door uw IT-beheerder of VPN-dienst.