Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

De simkaart en geheugenkaart plaatsen

De simkaart en geheugenkaart plaatsen

De simkaart en geheugenkaart plaatsen
  1. Open de simkaart- en geheugenkaarthouder: duw de kaartladepin in de opening en schuif de lade naar buiten. Open de houder alleen met de meegeleverde pin. De houder op een andere manier openen kan het apparaat beschadigen.
  2. Plaats de nanosimkaart in sleuf 1 van de lade met het contactgebied naar beneden gericht. Als u een telefoon met twee simkaarten hebt, schuift u de tweede simkaart in sleuf 2 met de contacten naar beneden gericht.
  3. Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf.
  4. Schuif de lade terug naar binnen.1

Gebruik alleen compatibele geheugenkaarten die zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat. Incompatibele kaarten kunnen de kaart en het apparaat beschadigen, evenals de gegevens op de kaart.

Belangrijk: Verwijder de geheugenkaart niet wanneer deze door een app wordt gebruikt. Daardoor zou de geheugenkaart en het apparaat evenals de gegevens op de kaart kunnen beschadigen.

Tip: Gebruik een snelle microSD-kaart van maximaal 512 GB van een vertrouwde fabrikant.