‌‌
Handleidingen

Nokia 800

Toetsen en onderdelen

Ontdek de toetsen en onderdelen van uw nieuwe telefoon.

Uw telefoon

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor de volgende modellen: TA-1186, TA-1176, TA-1189, TA-1180.

De toetsen en onderdelen van uw telefoon zijn:

 1. Beltoets
 2. Multifunctionele toets
 3. Linkerselectietoets
 4. Bladertoets
 5. Luistergedeelte
 6. Zaklamp
 7. USB-aansluiting
 8. Headsetaansluiting
 9. Flitser
 10. Camera
 11. Luidspreker
 12. Rechterselectietoets
 13. Toets Vorige
 14. Toets Aan-Uit/Beëindigen
 15. Microfoon

Vermijd contact met de antenne als de antenne in gebruik is. Contact met antennes kan de kwaliteit van de communicatie nadelig beïnvloeden en kan tijdens het gebruik leiden tot een kortere levensduur van de batterij door een hoger stroomverbruik.

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau. Bepaalde onderdelen van het apparaat zijn magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit apparaat worden aangetrokken. Houd creditcards en andere magnetische opslagmedia uit de buurt van het apparaat, omdat de gegevens die op deze media zijn opgeslagen, kunnen worden gewist.

Sommige accessoires die in deze gebruikershandleiding worden genoemd, zoals een lader, headset of gegevenskabel, zijn mogelijk apart verkrijgbaar.

Het koordje met de clip (alleen verkrijgbaar in bepaalde markten) dient alleen om de telefoon te dragen. Andere vormen van gebruik zijn verboden. Gebruik het koordje niet zonder de clip. Niet gebruiken in de nabijheid van gevaarlijke machines en altijd uiterst voorzichtig zijn in extreme situaties.

Was deze informatie nuttig?

Change language

Choose location
Choose language

Contacteer het service center

Tutorial video's