Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia T20

Alle toestellen

Nokia T20

Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Product- en veiligheidsinformatie

Copyrights en andere vermeldingen

Copyrights en andere vermeldingen

De beschikbaarheid van sommige producten, functies, toepassingen en diensten beschreven in deze handleiding kan per regio verschillen en vereist activering, aanmelden, een netwerk- en/of internetverbinding en een toepasselijk abonnement. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer of uw serviceprovider. Dit apparaat bevat mogelijk onderdelen, technologie of software die onderhevig zijn aan wet- en regelgeving betreffende export van de VS en andere landen. Ontwijking in strijd met de wetgeving is verboden.

De inhoud van dit document wordt 'zonder enige vorm van garantie' verstrekt. Tenzij vereist krachtens het toepasselijke recht, wordt geen enkele garantie gegeven betreffende de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of inhoud van dit document, hetzij uitdrukkelijk hetzij impliciet, daaronder mede begrepen maar niet beperkt tot impliciete garanties betreffende de verkoopbaarheid en de geschiktheid voor een bepaald doel. HMD Global behoudt zich te allen tijde het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving dit document te wijzigen of te herroepen.

Voor zover maximaal toegestaan op grond van het toepasselijke recht, zal HMD Global of een van zijn licentiehouders onder geen omstandigheid aansprakelijk zijn voor enig verlies van gegevens of inkomsten of voor enige bijzondere, incidentele of indirecte schade of gevolgschade van welke oorzaak dan ook.

Reproductie, overdracht of distributie van de gehele of gedeeltelijke inhoud van dit document in enige vorm zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HMD Global is verboden. HMD Global voert een beleid dat gericht is op voortdurende ontwikkeling. HMD Global behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen en verbeteringen aan te brengen in de producten die in dit document worden beschreven.

HMD Global doet geen toezeggingen, biedt geen garantie en neemt geen verantwoordelijkheid voor de functionaliteit, inhoud of ondersteuning voor apps van derden die bij uw apparaat worden geleverd. Als u een app gebruikt, erkent u dat deze zonder enige vorm van garantie wordt verstrekt.

Het downloaden van kaarten, spelletjes, muziek en video's, en het uploaden van afbeeldingen en video's kan leiden tot de overdracht van grote hoeveelheden gegevens. Uw serviceprovider kan kosten voor gegevensoverdracht in rekening brengen. De beschikbaarheid van bepaalde producten, diensten en functies kan per regio verschillen. Neem contact op met uw lokale dealer voor meer informatie en de beschikbaarheid van taalopties.

Bepaalde functies, functionaliteit en productspecificaties kunnen afhankelijk zijn van een netwerk. Hiervoor kunnen extra voorwaarden gelden of extra kosten in rekening worden gebracht.

Alle specificaties, functies en overige geleverde productinformatie kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Op het gebruik van het apparaat is het privacybeleid van HMD Global van toepassing. Dit beleid is beschikbaar op http://www.nokia.com/phones/privacy.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een gedeponeerd handelsmerk van Nokia Corporation.

Android, Google en andere verwante merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC.

Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik van dergelijke merken door HMD Global is onder licentie.

Gebruik de modus met weinig blauw licht

Gebruik de modus met weinig blauw licht

Blauw licht is een kleur in het zichtbare lichtspectrum die door het menselijk oog kan worden waargenomen. Van alle kleuren die het menselijk oog waarneemt (violet, indigo, blauw, groen, geel, oranje, rood), heeft blauw de kortste golflengte en produceert dus een grotere hoeveelheid energie. Aangezien blauw licht door het hoornvlies en de lens van uw oog gaat voordat het het netvlies bereikt, kan het bijvoorbeeld jeukende en rode ogen, hoofdpijn, wazig zien en slecht slapen veroorzaken. Om het blauwe licht te beperken en te verminderen, heeft de beeldschermindustrie oplossingen ontwikkeld zoals de modus voor weinig blauw licht. Om de modus voor weinig blauw licht op uw tablet in te schakelen, tikt u op Instellingen > Weergave > Nachtverlichting > Inschakelen. Als u lang op het scherm van uw tablet moet kijken, neem dan regelmatig pauzes en ontspan uw ogen door naar voorwerpen in de verte te kijken.

OZO

OZO

OZO is een handelsmerk van Nokia Technologies Oy.

Was deze informatie nuttig?

Verdere ondersteuning nodig?

Contacteer het service center

Live chat

Live chat

Onze Engels chat is beschikbaar 24/7. Je kunt contact opnemen met onze Engelse chatondersteuning - vul eerst je contactgegevens in!

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Nokia Mobile Shop support

Encuentra el soporte y contacta a las solicitudes relacionadas con tus compras en la tienda en línea.

Hulp

Reparatie of vervanging

Heb je de zelfhulpopties geprobeerd en werkt de telefoon nog steeds niet? Laat ons er dan naar kijken.

Recycleer

Stuur ons je ongewenste toestel zodat deze veilig kan worden afgevoerd.