Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Apps, updates en back-ups

Apps downloaden op Google Play

U moet een Google-account toevoegen aan uw tablet als u Google Play-services wilt gebruiken. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor bepaalde content in Google Play. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op Play Store, tikt u op het Google-logo naast het zoekveld en tikt u vervolgens op Betaalmethoden. Zorg dat u toestemming hebt van de eigenaar van de betaalmethode wanneer u content koopt op Google Play.

Een Google-account toevoegen aan uw tablet

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google. Bevestig de vergrendelingsmethode van uw apparaat als hierom wordt gevraagd.
  2. Typ de aanmeldingsgegevens van uw Google-account en tik op Volgende of tik op Account maken om een nieuw account te maken.
  3. Volg de instructies op uw tablet.

Apps downloaden

1. Tik op Play Store.
  2. Tik op de zoekbalk en zoek naar apps of selecteer apps uit uw aanbevelingen.
  3. Tik in de beschrijving van de app op Installeren om de app te downloaden en installeren.

Als u uw apps wilt weergeven, gaat u naar het startscherm en veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm.