Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Apps, updates en back-ups

Kids Space instellen

Plezier voor kids

Kids Space biedt vooraf geladen apps, boeken en video's voor kinderen. Als u Kids Space wilt gebruiken, heeft uw kind een Google-account met toezicht nodig.

Tik op Kids Space > Aan de slag > Een account maken en volg de instructies op het scherm van uw tablet.