Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Automatische tekstcorrectie

Toetsenbordwoordsuggesties gebruiken

Uw tablet geeft suggesties voor woorden terwijl u schrijft, zodat u sneller en nauwkeuriger kunt schrijven. Woordsuggesties zijn mogelijk niet beschikbaar in alle talen.

Wanneer u een woord begint te schrijven, worden er mogelijke woorden voorgesteld op uw tablet. Wanneer het gewenste woord op de suggestiebalk wordt weergegeven, selecteert u het. Tik op de suggestie en houd deze vast als u meer suggesties wilt weergeven.

Tip: als het voorgestelde woord vet wordt weergegeven, gebruikt uw tablet dit automatisch om het woord dat u hebt geschreven te vervangen. Als het woord fout is, tikt u erop en houdt u het vast om een paar andere suggesties te bekijken.

Als u niet wilt dat het toetsenbord tijdens het typen woorden voorstelt, schakelt u de tekstcorrectie uit. Tik op Instellingen > Systeem > Talen en invoer > Schermtoetsenbord. Selecteer het toetsenbord dat u gewoonlijk gebruikt. Tik op Tekstcorrectie en schakel de tekstcorrectiemethoden die u niet wilt gebruiken uit.

Een woord corrigeren

Als u merkt dat u een woord fout hebt geschreven, tikt u erop om suggesties voor het corrigeren van het woord te bekijken.

De spellingcontrole uitschakelen

Tik op Instellingen > Systeem > Talen en invoer > Geavanceerd > Spellingcontrole en schakel Spellingcontrole gebruiken uit.