Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

Wanneer ontvangt mijn telefoon de meest recente beveiligingspatch?

Overslaan en naar inhoud gaan
Ontvang 10% korting op je volgende bestelling* als je je aanmeldt voor nieuws over producten en kortingen. Nu aanmelden
Start support

Ondersteuningsthema's

Onderhoud en reparatiesApparaatOnline winkelen
Hoe kan ik mijn Nokia-telefoon veilig schoonmaken en desinfecteren?
Software en updates

Wanneer ontvangt mijn telefoon de meest recente beveiligingspatch?

HMD Global biedt zo snel mogelijk de meest recente beveiligingspatches voor uw Android-smartphone. Er zijn echter verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de datum waarop u een update ontvangt. Voorbeelden van deze factoren zijn: het apparaatmodel, de regio, de locatie, goedkeuring van de provider en de aankondiging van Google voor het uitbrengen van maandelijkse beveiligingspatches. Beveiligingspatches zijn soms ook opgenomen in onderhoudsupdates. Houd er rekening mee dat de versiedatums in https://www.nokia.com/en_int/phones/security-updates verwijzen naar de livedatums voor de markten die als eerst zijn goedgekeurd. Het kan over het algemeen enkele dagen duren voordat de versie beschikbaar is voor alle klanten in een goedgekeurde markt.

Gebruikers worden er aan herinnerd dat alle onderhoudsupdates en beveiligingspatches zo snel mogelijk moeten worden geaccepteerd om een probleemloze Android-ervaring te garanderen.

Was deze informatie nuttig?