Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right Play External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

De redenen om voor een Nokia-telefoon te kiezen

Overslaan en naar inhoud gaan

Why choose a Nokia phone?

Duurzame betrouwbaarheid

Wanneer je een Nokia telefoon koopt, ontvang je een toestel dat lang meegaat en dat voortdurend de nieuwste beveiligings- en Android-updates ontvangt. Aangezien onze toestellen langer meegaan, besparen we op natuurlijke hulpbronnen en reduceren we de hoeveelheid e-afval.

love it

Nokia-smartphones combineren een strak Scandinavisch design met de nieuwste Android-functies. Ze zijn betaalbaar, betrouwbaar en onderdeel van een steeds groeiende trend inzake duurzame praktijken. Simpel gezegd: een Nokia-telefoon om je echt goed over te voelen.

trust it

Met onze telefoons leggen we niet alleen herinneringen vast, we kunnen ze ook delen en herbeleven. Nokia-telefoons genieten 2 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates – dat is 2x meer dan bij de concurrentie. Bovendien zijn onze eigen datacentra hier in Finland gevestigd, waar ze onderhevig zijn aan de strenge Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.

keep it

Hoe minder vaak we onze telefoons vervangen, hoe beter voor de planeet – en Nokia-telefoons gaan lang mee. Ze ondergaan producttests die strikter zijn dan het gemiddelde in de sector en dankzij de jarenlange upgrades en beveiligingsupdates voor Android, doorstaat de software de tand des tijds.

Vind jouw Nokia telefoon

Wat je ook verlangt van een telefoon, er is altijd een Nokia-telefoon die bij je past. Verken ons assortiment en ontdek jouw toestel.

Nokia X-serie

Verleg grenzen met onze uiterst duurzame smartphones

Ontdek het assortiment

Nokia G-serie

Een premium smartphone-ervaring is niet alleen weggelegd voor de flagship-apparaten

Ontdek het assortiment

Nokia C-series

Betrouwbaarheid tegen een uitstekende prijs

Ontdek het assortiment

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

¹Geselecteerde Nokia smartphones ontvangen in totaal 36 beveiligingsupdates vanaf de wereldwijde lancering van het toestel. Andere smartphones in dezelfde prijsklasse krijgen gedurende hun levenscyclus gemiddeld 16 beveiligingsupdates.