Why Android and Nokia make the perfect match

‌‌

From Finland with love

Android™ som stadig blir bedre

Finn ut mer

Vår historie

From Finland with love.

Vår historie

From Finland with love.

Historien vår starter i Finland, hvor Nokia-telefoner designes med stil og holdbarhet som tåler tidens tann – akkurat som vår versjon av Android.

Hver kant er nøyaktig utformet; alt som er overflødig fjernes – akkurat som vår versjon av Android.

Ikke noe rot. Ikke noe bloatware. Bare en ren opplevelse som bevarer sikkerheten og blir bedre med tiden – og det gjelder alle Nokia-telefonene i vårt sortiment. Enkelt.

Ren Android

Noen ganger er det enkleste det beste. Det klart beste.

Ren Android

Noen ganger er det enkleste det beste. Det klart beste.

Små ting i hverdagen kan holde oss igjen: trafikken, været, butikken du glemte å gå innom. Så når du tyr til telefonen for å finne svar, er ting som forsinker deg mer det siste du trenger.

Våre telefoner har ikke bloatware som sløser med batteriet. Våre telefoner har ikke rot som stjeler prosessorkraft. Nokia-telefoner kommer med Android. Bare Android, ren Android. Ingenting du ikke vil ha, ingenting som kommer i veien.

oppdateringer og oppgraderinger

Og den blir bare bedre

oppdateringer og oppgraderinger

Og den blir bare bedre

Rett ut av esken er Nokia-telefonen din på sitt aller beste. Gjett hva som har skjedd et par år senere? Fortsatt på sitt aller beste. Det er fordi vi leverer månedlige sikkerhetsoppdateringer i hele tre år.

Hvis du allerede har neste versjon av Android i tankene, slapp av – det har vi også. I to år vil din Nokia-telefon få plattformoppgraderinger som sørger for at du har den siste og beste versjonen av Android, og samtidig alle nye Google-funksjoner som følger med. Så ikke bli overrasket hvis det går et år eller to, og du fortsatt snakker om den «nye» telefonen din.

Android 9 Pie

Smartere med AI

Når Nokia-telefonen din kjører Android 9 Pie, slippes AI-ens krefter for alvor løs. Jo mer du bruker den, jo bedre blir den. Med funksjoner som adaptivt batteri og adaptiv lysstyrke lærer den seg dine preferanser og sørger for jevnere og lengre drift.

Nokia-telefoner og Google One

Google One, inkludert i tre måneder¹

Å gå tom for lagringsplass hører fortiden til. Med Google One-medlemskap får du 100 GB skylagring på tvers av Google Drive, Gmail og Google Photos, samt automatisk sikkerhetskopiering av bilder, kontakter og annet du har på telefonen. I tillegg kan du dele medlemskapet med familien, og gjøre lagring enkelt for alle. Alt dette er inkludert i tre måneder med utvalgte Nokia-telefoner

1Vilkår gjelder.