Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Android 12 og Nokia-telefoner

Skip to main content

Nokia-telefoner og Android™ 12. Alt  handler om deg.

Den mest personlige Android-versjonen til nå

Romsligere, mer behagelig og mer uttrykksfull. Android 12 kommer med et oppdatert brukergrensesnitt, nye tilgjengelighetsverktøy og tilpassbare fargetemaer. Og med forbedrede personvernfunksjoner ser alt bra ut bak kulissene også.

Dashboard for personvern

Hurtigvalg for dine personverntillatelser

Personvern-avsnitt gir deg en klar og omfattende oversikt over når apper har tilgang til din posisjon, kamera eller mikrofon i løpet av de siste 24 timene. Ønsker du å endre noe, kan du administrere tillatelser rett fra dashbordet.

Tilgjengelighet

Nye synlighetsfunksjoner

Zoom inn på en del av skjermen med funksjonen for områdeforstørrelse. Sett skriftstilen til fet over hele telefonen for å se teksten mer tydelig. Og når den laveste lysstyrkeinnstillingen ikke er svak nok, tilbyr funksjonen Ekstra dimme det lille ekstra.

Private Compute Core

Dine sensitive data i trygge hender

Private Compute Core er et første av sitt slag mobilmiljø, isolert fra resten av operativsystemet og appene dine. All informasjon som behandles i Private Compute Core krever eksplisitt brukerhandling før den kan deles med Google, en hvilken som helst app eller en tjeneste.

Samtalewidgeter

Alle dine favorittmennesker på ett sted

Å holde kontakten med sine kjære er den sentrale funksjonen i telefonene våre. I Android 12 kan samtaler med personene du bryr deg om finnes i en helt ny widget. Deres meldinger, tapte anrop og til og med bursdager står i sentrum, så du vil aldri gå glipp av noe.

Responsive Motion

Føles levende med hvert trykk og sveip

Med jevn bevegelse og animasjon, og forbedret systemytelse, fungerer enheten i perfekt harmoni med deg. I tillegg gir en ny animasjon for oppstart av app en mer flytende og tiltrekkende opplevelse.

Dynamisk farge

Mer enn bare en bakgrunn

Tilpass utseendet og følelsen til enheten din – bare velg et bakgrunnsbilde og la Android 12 gjøre resten. Den bruker fargeutvinningsalgoritmer for å bestemme hvilke farger som er dominerende, hvilke som er komplementære og hvilke som bare ser bra ut.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube og andre varemerker tilhører Google LLC.