Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Sikkerhet for å beskytte dine mest sensitive data

Skip to main content
Tilbake

Sikkerhet for å beskytte dine mest sensitive data

«Nokia-telefonenes oppdaterte sikkerhet var viktig for oss, siden våre kunder håndterer sensitive data.»

Petri Järvinen
Mukava

Den finske oppstartsbedriften Mukava har utviklet en Android™-app som befrir lærere fra byråkratiske hindringer slik at de kan fokusere på barna.

Mukava valgte telefonene Nokia 3 og Nokia 3.1 da de skulle fornye sine enheter. Disse kraftige og rimelige enhetene dekker brukernes behov og gir høy sikkerhet.

Barnehageansatte i europeiske land foretar hver dag flere titalls manuelle loggføringer om barn de jobber med. I hele Europa utgjør det over 10 millioner timer i måneden med administrasjon. Mukava forenkler rutiner i barnehagene med en sømløs tjeneste basert på en Android-app.

Ved slutten av en treårig leiekontrakt samlet Mukava inn tilbakemeldinger fra kundene. CEO Petri Järvinen forteller: «Selv om kundene var fornøyde, var det etterspørsel etter bedre maskinvare for bedre funksjonalitet og ytelse.»

For å dekke kundenes behov uten å overskride stramme budsjetter, bestemte Mukava seg for å gå til anskaffelse av nye smarttelefoner. De nye telefonene måtte oppfylle strenge kriterier: Jevnlige sikkerhetsoppdateringer, holdbarhet, et rent og oppdatert Android OS, og støtte for NFC-funksjoner.

«Vi valgte Nokia 3, og Nokia 3.1 etter lanseringen, på grunn av det utmerkede forholdet mellom pris og ytelse. «Nokia-telefonenes oppdaterte sikkerhet var en annen viktig faktor for oss, siden våre kunder håndterer sensitive data», forklarer Järvinen.

Nokia 3 og Nokia 3.1 får begge to år med Android-oppgraderinger og opptil tre år med sikkerhetsoppdateringer, regnet fra global salgsstart. Andrej Sonkin, General Manager of Enterprise Business ved HMD Global, legger til: «Vi tar løftet om levering av sikkerhetsoppdateringer på det største alvor. Vi informerer våre kunder når nye oppdateringer blir tilgjengelige for Nokia-telefonene våre, og vi legger ved detaljert informasjon om hva som har blitt oppdatert.»

Android One var en annen viktig grunn til at Mukava valgte Nokia 3 og Nokia 3.1. Denne telefonen kommer med en ren versjon av Android. Dette sikrer at den ikke har unødvendige apper, og er fri for bloatware.

Järvinen konkluderer: «Vi tror de nye enhetene vil fortsette å bli bedre og bedre, med redusert behov for vedlikehold og støtte. Dette vil gi bedre marginer for leasing av tjenester, noe som også vil være til fordel for våre kunder.»