Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Snakk mer. Lek mer.

Musikk

Et lydspor til alt

Ha tusenvis av sanger i lomma med den innebygde MP3-spilleren og et spor for MicroSD-kort som støtter opptil 32 GB utvidet lagringplass1. Med det langvarige batteriet kan du høre på musikk hele dagen lang.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Spill

Slå rekorden din

Unn deg et morsomt øyeblikk med Snake. Og hvis du klarer å legge fra deg klassikeren, finnes det også fire andre spill å bli like hekta på, inkludert Doodle Jump og Football Cup. Du kan prøve dem før du kjøper.

Kamera

Fang opp verden rundt deg

Ser du noe du liker? Eviggjør det. Gjør øyeblikkene til langvarige minner med et bilde eller en video tatt med kameraet på baksiden.

Utforming

Solid telefon. Solid stil.

Nokia 110 er designet for å tåle hverdagens påkjennelser og er laget av slitesterkt polykarbonat, avrundet for å passe perfekt i håndflaten. Tre forskjellige farger – velg den som passer din stil.

batteri

Snakk så mye du vil

Hold samtalen gående. Snakk i opptil 14 timer på én lading – og etterpå er det enkelt å lade opp igjen med en standard mikro-USB-lader.

Funksjoner

Nokia 110

Underholdning dagen lang med MP3-spiller, FM-radio2, Snake og andre spennende spill. La kosen og samtalen flyte fritt med det langvarige batteriet. I tillegg kan du fange øyeblikkene i verden omkring deg med kameraet på baksiden. En telefon som virkelig matcher livsstilen din.

Musikk

Musikk

Hør på din egen musikk eller lytt til lokale radiostasjoner2.

Spill

Spill

Fullversjon av spillet Snake installert, pluss prøveversjoner av andre spill.

Slitesterk

Slitesterk

Laget av solid polykarbonat, utformet for å ligge komfortabelt i hånden.

batteri

batteri

Opptil 14 timer taletid på én lading.

Fullstendige spesifikasjoner

Jeg vil registrere meg

Vær en av de første til å få de siste nyhetene våre.

Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt, kan endres uten varsel. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1Minnekort må kjøpes separat.

2 For å bruke FM-radio kreves kompatible hodetelefoner som kan selges separat.

3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

4 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

(