Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Processor Display 6.39 inches 6.39 Battery Camera Arrow right

Nokia 3.4

Nokia 3.4

Oppgrader til mer telefon og mer kraft med Nokia 3.4. Maksimer streaming, seriefråtsing og arbeid på en 6,39” HD+-skjerm – med innfelt kamera som gir deg enda større skjermflate. Med to dagers batterilevetid er det null stress med å gå tom for strøm. 1Ta det perfekte bildet med trippelkameraet med kraftig AI-basert bildehandling, portrettmodus, nattmodus og ultravidvinkel. Nokia 3.4 gir deg stil og kvalitet, pluss enkel tilgang med fingeravtrykket ditt. For ikke å nevne Nokias Android One-løfte – vi holder deg i forkant av utviklingen med årevis med sikkerhetsoppdateringer og programvareoppgraderinger. Det betyr at du får mer ut av telefonen, i lengre tid.

Fullstendige spesifikasjoner

Virketid

Få mer ut av enheten din med den nyeste mobilplattformen.

Skjerm

Oppgrader seriefråtsingen og lev deg inn med HD+ på 6,39 tommer med innfelt kamerahull for maksimal skjermflate.

batteri

Gjør mer og lad mindre med todagers batterilevetid1.

Kamera

Ta det perfekte bildet med trippelkamera med AI-bildebehandling og fleksible kameramoduser.

Mer telefon, mer kraft

Se nå

6.39” HD+-skjerm

Fråts i stor stil

Maksimer streaming, seriefråtsing og arbeid på en 6,39” HD+-skjerm. Med innfelt kamerahull får du enda større skjermflate og bedre innlevelse.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Kraft i hendene dine

Hev nivået med den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 460-mobilplattformen og dra nytte av opptil 70 % bedre ytelse sammenlignet med tidligere generasjoner.

Batterilevetid på to dager¹

Strøm nok

Få raskere ytelse og mer tid til arbeid og lek med batterilevetid på to dager1. Med adaptivt batteri prioriteres strøm til appene du bruker mest – så du får gjort mer av det du liker best.

Utforming

Sterke finske røtter

Ser bra ut. Føles solid. Bakdekselet med 3D-nanotekstur sitter som støpt i hånda, med et godt grep og en slående nordisk finish i levende farger. I tillegg kan du stole på kvaliteten til den solide strukturen og et indre chassis i metall.

Superbilder

Ta bilder som proffene, med bakgrunnseffekter og redigering i portrettmodus – også for selfier. Ta flotte bilder i svakt lys med nattmodus, og få alt med i bildet takket være ultravidvinkel-kameraet med 5 MP.

Family Link

Family Link

Gi barna dine veiledning mens de lærer, leker og utforsker. Sett grenser for innhold og skjermtid, og se app-aktiviteter med Family Link.

Studie utført av Counterpoint

1. plass på tillitsrangeringene for andre år på rad⁵

«Nokia er øverst på tillitsrangeringene basert på programvare, sikkerhetsoppdateringer og byggekvalitet»

Månedlige sikkerhetsoppdateringer i 3 år og Android™ programvareoppgraderinger i 2 år plasserer Nokia nok en gang øverst på tillitsrangeringen for 2020 fra Counterpoint Research. Med testmetoder som overgår gjennomsnittet i bransjen, er vi også foran andre telefonprodusenter på byggekvalitet. Du kan finne ut mer ved å lese studien.

logo-Counterpoint-black-180px

Les studiet

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

Google, Android og relaterte varemerker er varemerker fra Google LLC. aptX er et varemerke fra Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel.

1To dagers batterivarighet ble testet gjennom en realistisk brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, strømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten. Batterivarighet varierer betydelig, og avhenger av innstillinger, bruksmønster og andre faktorer.

2 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

3 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

4 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet