Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Den har alt. Og alt annet, med Google Assistant.

Google Assistant

Få hjelp på farten eller hjemme med bare ett tastetrykk

Et effektivt liv med høyt tempo er mulig med Google Assistant-knappen1 Still spørsmål, se timeplanen din eller demp belysningen. Funksjonen lærer mer desto mer du bruker den. Slik kan du gjøre mer med livet ditt ved å gjøre mindre med telefonen.

Utforming

Vi hevet listen for design, og så perfeksjonerte vi den

Vakkert håndverk, også for hverdagen. Med en tykkelse på 8,4 mm og med 2,5D buet glass av ypperste kvalitet på både frem- og baksiden, er telefonen en fryd å holde med én hånd. Og med en 5,71" HD+‑skjerm med 19:9-forhold, er det en glede å se på også. Og med et batteri som varer lenge og tilpasser seg deg, ser den ikke bare bra ut – den tenker smart også.

Bli kjent med designet

bilder

Minnene dine har aldri sett bedre ut.

Få med hele historien. Med tokameras bildebehandling og et selfiekamera med vid vinkel, blir alle med på bildet. Gi din kreative side fritt spillerom med de nyeste funksjonene som bokeh-modus og avanserte bildejusteringer.

Android™

Det blir bare bedre og bedre

Nokia 4.2 tilbyr en ren Android-opplevelse med Android One, som drives av Android 9 Pie. Ikke noe rot, ingen programvare fra tredjeparter og gratis sikkerhetsoppdatering hver måned som, utrolig nok, ikke gjør mobilen din tregere.

Legg til en KI som lærer hvordan du bruker telefonen, samt forutsette snarveier for apper og verktøy for digitalt velvære, så har du en Android-opplevelse som er vanskelig å legge fra seg.

Se hvordan
Se hvordan
Se hvordan

Nokia 4.2

Vinner av Good Design® Award 2019

I kategorien for elektronikk ble Nokia 4.2 tildelt 2019 Good Design Award, en pris som deles ut i regi av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Telefonens ble hyllet for sitt design og rimelige prisnivå, samtidig som den tilbyr det siste innen innovasjon for smarttelefoner.

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 4.2

Tilgjengelig for kjøp nå

Spørsmål, veibeskrivelser og forslag er bare ett tastetrykk unna med Google Assistant Button. Alt dette på en 5,71" HD+-skjerm med et vakkert design i 2,5D kurvet glass. Perfekt for seriefråtsing med én hånd. Spesielt med et KI-assistert 3000 mAh-batteri som varer lenge2. Et kjapt bilde blir til et mesterverk med de to bakre kameraene med 13 MP og 2 MP og profesjonelle redigeringsverktøy. Og skjermopplåsing med ansiktsgjenkjenning åpner telefonen din på en enkel måte i løpet av noen få sekunder. Alt dette med Android 9 Pie med kostnadsfrie oppdateringer hver måned som ikke vil svekke ytelsen til telefonen din, men som fortsetter å gjøre den bedre.

Prisene kan variere avhengig av forhandler og spesifikasjoner for produktet, som størrelse på internminne. Som Amazon Associate har HMD Global fortjeneste på kvalifiserende kjøp.

Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Google, Android og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemerker for Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. aptX er et varemerke for Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

3 Google Foto tilbyr gratis og ubegrenset lagringsplass i høy kvalitet for bildene dine. Krever Google-konto og internettilkobling.

4 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.