Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Google Assistant Display 5.71 inches 5.71 Camera Face unlock Play Arrow right

Nokia 4.2

Skip to main content

Hjelpen er her med fingeravtrykkleser og Google Assistant.

Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Front and Back
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Front
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Back
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Back
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Front and Back
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Front
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Back
Enlarge Kullsvart Nokia 4.2 from Front and Back
FargeKullsvart
Intern lagring

Modell

3 GB RAM, 32 GB Intern lagring, Dual SIM

Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia 4.2 er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Nokia 4.2

Hjelp når du trenger det med Google Assistant-knappen. Kos deg med videoer og spill på en 5,71” HD+-skjerm i flott 2,5D-design med avrundet glass. Kjappe bilder blir utrolig flotte med det dobbelte hovedkameraet på 13 MP og 2 MP og profesjonelle redigeringsverktøy. Med ansiktsgjenkjenning åpner du enkelt telefonen i løpet av sekunder.

Fullstendige spesifikasjoner

Google Assistant

Rask tilgang til Google Assistant med den dedikerte Google Assistant-knappen.

Skjerm

2,5D avrundet glass foran og bak, med 5,71" HD+-skjerm.

Kameraer

Dobbelt hovedkamera og 8 MP frontkamera. Rediger bilder med Bokeh-funksjonen.

Ansiktsgjenkjenning

Lås opp telefonen raskt og sikkert med ansiktsbiometri.

Den har alt. Og alt annet, med Google Assistant.

bilder

Minnene dine har aldri sett bedre ut.

Få med hele historien. Med tokameras bildebehandling og et selfiekamera med vid vinkel, blir alle med på bildet. Gi din kreative side fritt spillerom med de nyeste funksjonene som bokeh-modus og avanserte bildejusteringer.

Kameraer

Første forsøk, hver gang

Et bakre kamera med 13 MP slutter seg til dybdesensor-kameraet med 2 MP og et fantastisk frontkamera med 8 MP som også har et synsfelt på 74 grader – for vakre øyeblikk både foran og bak kameraet.

Bilderedigering

Kronen på verket

Når du har tatt det perfekte bildet, er det opp til deg. Vær kreativ med bokeh-modus, livestreaming og avansert redigering, og nyt utvidbar og ekstern lagringsplass for microSD-kort på opptil 400 GB, hvor du kan lagre alt.

Ansiktsgjenkjenning

Kun for dine øyne

Frontkameraet med 8 MP lar deg låse opp telefonen ved hjelp av ansiktet ditt. Det er også praktisk, da algoritmer for dyp læring og gjenkjenning av åpne øyne sørger for at kameraet fungerer i løpet av sekunder, til og med i dempet belysning.

Utforming

Reliable and refined

Vakkert håndverk, også for hverdagen. Med en tykkelse på 8,4 mm og med 2,5D buet glass av ypperste kvalitet på både frem- og baksiden, er telefonen en fryd å holde med én hånd. Og med en 5,71" HD+‑skjerm med 19:9-forhold, er det en glede å se på også. Og med et batteri som varer lenge og tilpasser seg deg, ser den ikke bare bra ut – den tenker smart også.

Nokia 4.2

Vinner av Good Design® Award 2019

I kategorien for elektronikk ble Nokia 4.2 tildelt 2019 Good Design Award, en pris som deles ut i regi av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Telefonens ble hyllet for sitt design og rimelige prisnivå, samtidig som den tilbyr det siste innen innovasjon for smarttelefoner.

Se Good Design-profilen
Good Design logo

Programvare

Android™ 10 tilgjengelig for nedlasting

Enklere personverninnstillinger, raskere skriving av svar, og generelle forbedringer som gjør at det føles mer naturlig å bruke telefonen. Android 10 kommer med massevis av nye funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av Nokia-telefonen din.

  • Mørkt tema
  • Smartsvar
Finn ut mer om Android 10

Innovative features

Lås opp telefonen din og Google Pay™ med fingeravtrykksensoren og trygg trykk-og-betal med NFC.

Superior performance

Qualcomm® Snapdragon™ 439 octa-core-prosessor for problemfri bruk og ytelse av flere apper samtidig.

Google Assistant

Få hjelp på farten eller hjemme med bare ett tastetrykk

Et effektivt liv med høyt tempo er mulig med Google Assistant-knappen1 Still spørsmål, se timeplanen din eller demp belysningen. Funksjonen lærer mer desto mer du bruker den. Slik kan du gjøre mer med livet ditt ved å gjøre mindre med telefonen.

Studie utført av Counterpoint

1. plass på tillitsrangeringene for andre år på rad*

«Nokia er øverst på tillitsrangeringene basert på programvare, sikkerhetsoppdateringer og byggekvalitet»

Månedlige sikkerhetsoppdateringer i 3 år og Android™ programvareoppgraderinger i 2 år plasserer Nokia nok en gang øverst på tillitsrangeringen for 2020 fra Counterpoint Research. Med testmetoder som overgår gjennomsnittet i bransjen, er vi også foran andre telefonprodusenter på byggekvalitet. Du kan finne ut mer ved å lese studien.

logo-Counterpoint-black-180px
Les studiet
Nokia smartphones that get years of security updates

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

Google, Android og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemerker for Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. aptX er et varemerke for Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. 4 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.
* I følge en studie utført i 2020 av Counterpoint Research.