Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Music Speaker Battery Design Play

Nokia 5310

Skip to main content

En klassisker er tilbake med stor lyd.

Enlarge Svart Nokia 5310 from Back
Enlarge Svart Nokia 5310 from Front and Back
Enlarge Svart Nokia 5310 from Front
Enlarge Svart Nokia 5310 from Back
Enlarge Svart Nokia 5310 from Front and Back
FargeSvart
Modell
Dual SIM
Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia 5310 er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Nokia 5310

Hold takten med Nokia 5310. Hold musikken gående med MP3-spilleren1 og FM-radioen, og med de kraftige fronthøyttalerne hører du alltid telefonen når den ringer. Hold kontakten med batterilevetid som er der for deg, dag etter dag. En gammel favoritt med et fornyet, friskt design.
Fullstendige spesifikasjoner

FM radio and MP3 player

Trådløs FM-radio med dedikerte musikknapper.

To fronthøyttalere

Hør alle anrop høyt og tydelig.

Lengere batterilevetid

Et batteri som varer i ukevis i standby.

Utforming

En retro-klassiker i frisk og ny 2020-utgave.

Hold takten

FM-radio og MP3-spiller

Musikk for ørene

Lytt til hva du vil, hvor du vil, og når du vil med MP3-spiller1 og trådløs FM-radio med dedikerte musikknapper og to kraftige framovervendte høyttalere.
FM-radio

Hold deg oppdatert

Slapp av med lyden av dine favorittradiokanaler med den innebygde FM-radioen. Du trenger ikke hodetelefoner – det er bare å slå på og lytte direkte fra de kraftige, framovervendte høyttalerne.

MP3-spiller

Start festen hvor som helst

Hold rytmen gående med den innebygde MP3-spilleren1 og dedikerte musikknapper. Legg favorittlåtene dine på et 32 GB minnekort og nyt musikken din hvor enn du går – alt er bedre med musikk.
To fronthøyttalere

Lyd og fryd

Nyt musikk og radio med kraftig lyd – hele dagen – takket være de to fronthøyttalerne.

Dedikerte musikknapper

Velg. Spill. Om igjen

Bla mellom favorittradiokanalene dine, skift sang eller juster volumet med de dedikerte musikknappene – så du holder rytmen.

Musikk

Musikk i blodet

Se hva som spilles av på den tydelige, buede skjermen. Gjør et taktskifte når som helst med de dedikerte musikknappene. Hold musikken gående med en telefon som er bygd for å holde tritt med rytmen i dagen din.

Utforming

En klassiker er tilbake

Med knapper som er enkle å bruke, flott avrundet design og komfortabelt grep, er Nokia 5310 en ny vri på en gammel favoritt – et ikonisk design har fått nytt ansikt.

Slitesterk

Kjør på

Gira og klar for alt med Nokia 5310. Med et langvarig batteri, slitesterkt design og pålitelig teknologi, er dette en telefon som aldri skuffer.

Tilkobling

Hold kontakten 24/7

Hold kontakten med et batteri som varer i ukesvis i standby-modus eller gir fire timer taletid uten lading. I tillegg sørger de to kraftige framovervendte høyttalerne for at du alltid hører telefonen når den ringer.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation.

Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt, kan endres uten varsel. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 MicroSD-kort kreves, selges separat.
2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. 3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.