Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

PureDisplay med konstant aktiv HDR

Android™ der bare bliver bedre og bedre
Kjøp nå

PureDisplay

Dramatiske farger og klarhet

Fordyp deg i videoene dine med PureDisplay – eksklusivt for Nokia-smarttelefoner. Alle opptak gjøres om, i sanntid, til høyt dynamisk omfang (HDR), noe som gir mer levende farger og klarhet i bildet. Hvert sekund er en glede på den imponerende 6,3” store skjermen med Full HD+.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Batteri

Batteri i dagevis

Lei av å gå tom for batteri? Null stress med Nokia 6.2. Gå to hele dager uten lading1 takket være den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 636-prosessoren kombinert med et batteri på 3500 mAh2. I tillegg prioriterer det AI-assisterte adaptive batteriet appene du bruker mest.

Utforming

Utformet med omhu

Nokia 6.2 er inspirert av finsk design, og kombinerer håndverk og kvalitetsmaterialer i en perfekt balanse. Hver minste detalj er vurdert og utformet for å oppnå et tidløst design som er like stilfullt som det er holdbart.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Android™

Klar for Android 10 og videre

En telefon som bare blir bedre med tiden. Telefonen kommer med Android 9 Pie, den nyeste versjonen, og du kan se frem til 2 år med Android-oppgraderinger og 3 år med sikkerhetsoppdateringer.

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Google Assistant

Litt hjelp hvor enn du går

Med Google Assistant-knappen henger du med i en travel hverdag 3. Still spørsmål, sjekk timeplanen eller demp belysningen. Assistenten din lærer underveis og tilpasser seg, så du kan få mer ut av livet ved å gjøre mindre med telefonen.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Google Assistant i omgivelsesmodus

Få gjort mer med handsfree

Med Google Assistants omgivelsesmodus kan du sjekke været, vise oppgavelisten din eller kontrollere musikk og smarte enheter. Du kan også gjøre om telefonen til en digital fotoramme mens den lader.

Google One

Få mer ut av Google med Google One™

Få et 3-måneders prøvemedlemskap på Google One med 100 GB (normalpris NOK 17/måned) inkludert når du kjøper en Nokia 6.24. Som Google One-medlem får du: 100 GB skylagring på tvers av Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk sikkerhetskopiering av telefonen og tilgang til Google-eksperter – alt i ett abonnement som kan deles med familien.

Funksjoner

Nokia 6.2

Oppgrader utsikten med Nokia 6.2. Se videoer i HDR med PureDisplay. Vær kreativ med fotograferingen takket være trippelkameraet og avansert AI-bildebehandling. I tillegg kjører alt dette jevnt og trutt på Android 9 Pie – telefonen blir bare bedre og bedre.

Skjerm

Skjerm

6.3” stor skjerm, Full HD+ og PureDisplay. HDR-konvertering i sanntid.

Kameraer

Kameraer

Trippel kameraløsning med AI-bildebehandling. Rediger bildene dine med bokeh-effekter.

Batteri

Batteri

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 636-prosessor. Opptil 2 dagers batterilevetid¹.

Utforming

Utforming

Kombinasjonen av metall og Corning® Gorilla® Glass gir en lett og solid konstruksjon.

Fullstendige spesifikasjoner

Nokia 6.2

Tilgjengelig for kjøp nå

Prisene kan variere avhengig av forhandler og spesifikasjoner for produktet, som størrelse på internminne. Som Amazon Associate har HMD Global fortjeneste på kvalifiserende kjøp.

Google, Android og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

3 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

4Vilkår gjelder.

5Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig del av minnet.