Nokia 9 PureView

‌‌

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Utforsk hver eneste detalj

Kjøp nå

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Design og ytelse

Fortreffelig

Kunst er en prosess bestående av små forbedringer, hvor man tar vekk alt man ikke ønsker til man sitter igjen med noe rent, men samtidig sterkt. Utforsk de forskjellige lagene til Nokia 9 PureView her.

Skjerm og lyd

En fornøyelse for sansene

Skjerm og lyd
En fornøyelse for sansene

Visningsopplevelsen bildene dine fortjener: Nokia 9 PureView har en 5,99" pOLED QHD kant-i-kant-skjerm med 2K oppløsning. Med PureDisplay-teknologi, vil du oppleve farger nøyaktig lik virkeligheten og forbedret lesbarhet ute i solen.

  • HDR10-støtten lar deg nyte nytt innhold gjennom bedre detaljer, kontraster og farger.
  • Film 4K HDR-video med opptak av romlyd for et ekstra lag for innlevelse
  • Med Qualcomm® aptX™ for høy lydavspillingskvalitet gjennom Bluetooth®-høytalere og -øretelefoner

Programvare: Operativsystem

Android™ 9 Pie

Med Android 9 Pie er Nokia 9 PureView like effektiv som den er kraftig. Android 9 Pie benytter seg av kunstig intelligens for å forstå preferansene dine og tilpasser en brukeropplevelse som blir bare bedre med tiden.

  • La det gå lengre mellom hver lading med et justerbart batteri.
  • App-handlinger hjelper deg å få ting unnagjort med snarveier basert på rutinene dine.
  • Med Slice er du ett trykk unna anbefalte apper når du trenger dem mest.
Android One
Android One
Android One

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 9 PureView

Utforsk hver eneste detalj

Choose retailer

Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom er enten et registrert varemerke eller varemerke fra Adobe i USA og/eller andre land. Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. aptX er et varemerke fra Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum.

1Kamerasystemet består av to fargesensorer som arbeider parallelt med tre ultra-sensitive monokromatiske sensorer. Hver monokromatisk sensor er i stand til å samle om lag 2,9 ganger mer lys enn en vanlig fargesensor på en smarttelefon. Kamerasensoren på en smarttelefon refererer til en enkel fargesensor (12 MP, 1,25 um, F/1,8)

2Forhåndsinstallert(e) systemprogramvare og -apper bruker en betydelig del av minnet.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

5Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.