Nokia 9 PureView

‌‌

Nokia 9 PureView

Utforsk hver eneste detalj

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Design og ytelse

Fortreffelig

Kunst er en prosess bestående av små forbedringer, hvor man tar vekk alt man ikke ønsker til man sitter igjen med noe rent, men samtidig sterkt. Utforsk de forskjellige lagene til Nokia 9 PureView her.

Skjerm og lyd

En fornøyelse for sansene

Skjerm og lyd
En fornøyelse for sansene

Visningsopplevelsen bildene dine fortjener: Nokia 9 PureView har en 5,99" pOLED QHD kant-i-kant-skjerm med 2K oppløsning. Med PureDisplay-teknologi, vil du oppleve farger nøyaktig lik virkeligheten og forbedret lesbarhet ute i solen.

  • HDR10-støtten lar deg nyte nytt innhold gjennom bedre detaljer, kontraster og farger.
  • Film 4K HDR-video med opptak av romlyd for et ekstra lag for innlevelse
  • Med Qualcomm® aptX™ for høy lydavspillingskvalitet gjennom Bluetooth®-høytalere og -øretelefoner

Programvare: Operativsystem

Android™ 10 tilgjengelig for nedlasting

Enklere personverninnstillinger, raskere skriving av svar, og generelle forbedringer som gjør at det føles mer naturlig å bruke telefonen. Android 10 kommer med massevis av nye funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av Nokia-telefonen din.

  • Mørkt tema
  • Smartsvar
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Vinner av Good Design® Award 2019

I kategorien for elektronikk ble Nokia 9 PureView tildelt 2019 Good Design Award, en pris som deles ut i regi av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Telefonen ble hyllet for avansert design, pålitelighet, innovative funksjoner og en Android-opplevelse med høy sikkerhet.

Se Good Design-profilen

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 9 PureView

Utforsk hver eneste detalj

Prisene kan variere avhengig av forhandler og spesifikasjoner for produktet, som størrelse på internminne. Som Amazon Associate har HMD Global fortjeneste på kvalifiserende kjøp.

Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom er enten et registrert varemerke eller varemerke fra Adobe i USA og/eller andre land. Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. aptX er et varemerke fra Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum.

1Kamerasystemet består av to fargesensorer som arbeider parallelt med tre ultra-sensitive monokromatiske sensorer. Hver monokromatisk sensor er i stand til å samle om lag 2,9 ganger mer lys enn en vanlig fargesensor på en smarttelefon. Kamerasensoren på en smarttelefon refererer til en enkel fargesensor (12 MP, 1,25 um, F/1,8)

2Forhåndsinstallert(e) systemprogramvare og -apper bruker en betydelig del av minnet.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

5Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

6Hvis levert med Android Oreo / Android 9 Pie, kan du oppgradere til Android 10. Vær oppmerksom på at dette kan bruke ekstra mobildata.