Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21 smarttelefon

Skip to main content

Tre dagers batterilevetid¹, dobbelt så mange sikkerhetsoppdateringer som konkurrentene² og 2 år med programvareoppgraderinger

Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Front
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Back
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Back
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Front
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Back
Enlarge Nordisk blå Nokia G21 from Front and Back
FargeNordisk blå

Modell

4 GB RAM, 64 GB Intern lagring, Dual SIM

Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia G21 er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Støtte i årevis og batteri i dagevis

Batterilevetid på 3 dager¹

Rask, effektiv prosessorkraft og et langvarig batteri som holder hele helgen.

Sikkerhetsoppdateringer

Med dobbelt så mange sikkerhetsoppdateringer som konkurrentene2, er alle opplysningene dine trygge.

OS-oppgraderinger

Alle de nyeste funksjonene med to år med OS-oppgraderinger.³ Klar for Android 12.⁴

Nokia G21

Nyt det du liker mer, lengre og på en større og mer lyssterk skjerm. Nokia G21 kombinerer utrolige tre dagers batterilevetid med sømløs ytelse – pluss et fantastisk 50 MP kamera med AI-bildebehandling. Den er også ekstremt solid, både på innsiden og utsiden, med et slankt ytre i polykarbonat, dobbelt så mange sikkerhetsoppdateringer som konkurrentene², to år med OS-oppgraderinger og en 30-dagers prøveperiode på ExpressVPN.

Fullstendige spesifikasjoner

Batterilevetid på 3 dager

Batteriet varer i opptil tre dager, så du kommer deg gjennom helgen.

OS-oppgraderinger og sikkerhetsoppdateringer

To år med OS-oppgraderinger.³ Dobbelt så mange sikkerhetsoppdateringer som konkurrentene.²

Trippelkamera med AI-bildebehandling

50 MP trippelkamera med avansert AI-bildebehandling.

90 Hz oppdateringsfrekvens

Jevnere skrolling. Bedre flyt.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

batteri

Tre dager er lenge. Særlig for et batteri.

Livet er fullt av eventyr – ingen vet hvor livet vil bringe deg om tre dager. Heldigvis har Nokia G21 hele tre dagers batterilevetid – så hvis laderen rett som det er befinner seg langt unna fordi du lever livet, har vi løsningen. Den kommer også med støtte for 18 W hurtiglading for å fylle raskt på med strøm når det trengs.⁵

Nokia G21 installing an update

Oppdateringer

Hold deg oppdatert og trygg

Hold deg oppdatert med 2 år med OS-oppgraderinger³ og vær trygg med dobbelt så mange sikkerhetsoppdateringer som konkurrentene²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

50 MP trippelkamera med AI-bildebehandling.

Å ta gode bilder er vanskelig. Eller … sånn var det før. Nokia G21 har et 50 MP trippelkamera med hoved-, dybde- og makroobjektiver, som gjør det til en enkel oppgave å ta flotte bilder. Den er også utstyrt med avansert teknologi for nattbilder, slik at du kan sette alle dine fantastiske ideer ut i livet.

The 6.5” screen on Nokia G21

Skjerm

Raskere oppdateringsfrekvens på en stor skjerm

Vi har utstyrt Nokia G21 med en stor 6,5-tommers skjerm. Så du kan bruke den til å vise frem den siste filmsnutten du har laget, eller kose deg under teppet og se noen andres. Den kommer også med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz, så skrolling på sosiale medier og i bilder flyter utrolig godt.

Oppgrader sikkerheten din med ExpressVPN

Uansett om du bruker Wi-Fi eller mobildata, gir ExpressVPN tilkoblingen din et ekstra nivå av sikkerhet og beskytter informasjonen din mot uvedkommende. Få en 30-dagers gratis prøveperiode med ExpressVPN, kun på utvalgte Nokia-telefoner.

Finn ut mer

Alt du vil høre og mer

Alle de velkjente sporene og podkastene du elsker – og millioner du ikke har oppdaget ennå. Nokia-telefoner kommer nå med forhåndsinstallert Spotify, verdens mest populære strømmetjeneste for lyd. Dermed er du bare et par trykk unna de beste låtene fra de beste artistene i verden. Klar til å spilles hver uke på Spotify.

Finn ut mer

Skap forbindelser, oppdag muligheter

Nokia-smarttelefoner leveres nå med forhåndsinstallert LinkedIn – verdens største nettverk for forretningsforbindelser. Med bare noen få klikk kan du komme i kontakt med medlemmer med alle bakgrunner og erfaringer og oppdage nye profesjonelle muligheter – noe som bidrar til å ta karrieren din videre.

Finn ut mer

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet.

3 3-dagers batterikapasitet ved testing under realistiske bruksforhold, utført av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, strømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten. 2 Nokia G21 mottar totalt 36 sikkerhetsoppdateringer fra den globale lanseringen av enheten. Andre smarttelefoner i samme prisområdet mottar i gjennomsnitt opptil 16 sikkerhetsoppdateringer i løpet av livssyklusen. 3 Fra den globale lanseringsdatoen for Nokia G21. 4 Android er et varemerke fra Google LLC. 5 18 W USB Power Delivery 3.0-kompatibel hurtiglading støttes. Hurtiglader selges separat. Medfølgende lader er 10 W.