Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Nokia 6.2 brukerveiledning

Skip to main content
Alle enheter

Nokia 6.2

Nyttige lenker

PDFProgramvareoppdateringerFullstendige spesifikasjonerMiljøprofil

Land og språk

Vi tilbyr brukerveiledninger for produkter på mange språk og i mange ulike områder. Derfor kan det hende du omdirigeres til en nettside for Nokia-telefoner som er utenfor området du valgte.

Velg språk
Hold telefonen oppdatertTaster og delerSett inn SIM-kort og minnekortLad telefonenSlå på og sett opp telefonen dinDoble SIM-innstillingerLås eller lås opp telefonen dinBruk berøringsskjermen
Kart

Bruk stedtjenester

Bruk Kart for å finne ut hvor du er, og lagre plasseringen til bildene du tar. Posisjonsinformasjon kan knyttes til et bilde eller en video, hvis posisjonen din kan bestemmes ved hjelp av satellitt- eller nettverksteknologi. Hvis du deler et bilde eller en video som inneholder posisjonsinformasjon, kan posisjonsinformasjonen vises til de som ser bildet eller videoen. Enkelte apper kan bruke stedinformasjonen din for å tilby deg et bredere utvalg av tjenester.

Slå på stedtjenester

Telefonen viser din plassering på kartet med et satellittposisjoneringssystem, Wi-Fi, eller nettverksbasert posisjonering (Celle-ID).

Tilgjengeligheten, nøyaktigheten og fullstendigheten av stedinformasjonen avhenger av, for eksempel, din plassering, omgivelser og tredjepartskilder, og kan være begrenset. Stedsinformasjon vil kanskje ikke være tilgjengelig, for eksempel i bygninger eller under jorden. For personverninformasjon relatert til posisjoneringsmetoder, se HMD Globals personvernerklæring, tilgjengelig på http://www.nokia.com/phones/privacy.

Enkelte satellittposisjoneringssystemer kan kreve overføring av små datamengder over det mobile nettverket. Hvis du vil unngå datakostnader, for eksempel når du reiser, kan du slå av mobildataforbindelsen i telefonens innstillinger.

Wi-Fi-posisjonering forbedrer posisjoneringens nøyaktighet når satellittsignaler ikke er tilgjengelige, særlig når du er innendørs eller mellom høye bygninger. Hvis du er på et sted der bruk av Wi-Fi er begrenset, kan du slå av Wi-Fi i telefonens innstillinger.

Trykk på Innstillinger > Sikkerhet og plassering, og slå Posisjon på.
Var dette til hjelp?

Land og språk

Velg språk

Trenger du fortsatt støtte?

Kontakt kundeservice

Live-chat

Live-chat

Vår engelska chat er tilgjengelig 24/7. Du kan fortsatt kontakte vår engelske chat-support – bare fyll ut kontaktinformasjonen først!

Chat med oss

Før du starter en chat med kundeservice, ber vi deg oppgi kontaktinformasjonen din.

Felt merket med en stjerne er obligatoriske.

Send oss en e-post

Fortell oss problemet ditt og vi vil kontakte deg via e-post. Kundestøtte på epost er tilegnelig på engelsk.

Hjelp og støtte

Reparasjon eller erstatning

Har du prøvd løsningene du kan gjøre selv, men telefonen fungerer fortsatt ikke? Da fikser vi det.

Reparasjon eller erstatning

Vi vet at det kan være ubeleilig å måtte sende inn en vare til reparasjon. Derfor har vi svart på noen vanlige spørsmål for å gi deg ekstra trygghet.

Du finner løsninger på det meste i vårt hjelpesenter, men i fall du er nødt til å sende inn varen til reparasjon, gjør vi vårt ytterste for å sende den tilbake i løpet av noen dager.

Innsending av en vare til reparasjon skjer i fire enkle trinn:

Fyll ut nettskjema

Fyll ut nødvendig informasjon om varen og om deg selv.

Henting med bud

Avtal et foretrukket tidspunkt for henting av ferdigpakket vare, eller bruk et godkjent leveringspunkt.

Reparasjon eller erstatning

Vi gjør en vurdering av varen og reparerer eller erstatter den (hvis den ikke kan repareres) umiddelbart.

Vare sendt

Vanligvis vil varen sendes tilbake til deg innen én dag etter at reparasjon eller erstatning er fullført.

Kom i gang

Resirkuler

Send oss telefonen du ikke vil ha lenger, så sørger vi for trygg avfallshåndtering.

Resirkuler

Ikke bare kast den gamle telefonen din – tenk miljøvern og resirkuler den.

Send telefonen du ikke vil ha lenger til oss, så kan du ha god samvittighet i visshet om at avfallshåndteringen er i trygge hender. Det koster deg ingenting, og vi sørger for at materialene blir gjenbrukt.

For ekstra ro i sinnet har vi svart på noen ofte stilte spørsmål. Hvis du trenger mer informasjon om hvordan vi resirkulerer telefonen din, eller hvordan du kan sende den til oss, kan du ta kontakt med oss på live-chat eller e-post.

To enkle trinn:

Fyll ut nettskjema

Fyll ut nødvendig informasjon om varen og om deg selv.

Henting med bud

Avtal et foretrukket tidspunkt for henting av ferdigpakket vare, eller bruk et godkjent leveringspunkt.

Kom i gang