Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Explore the latest Nokia phones

The 2K display on Nokia T20
The 2K display on Nokia T20

Nokia T20

O tabletă concepută să reziste

Mai multe informații

Nokia G50

Un smartphone 5G ideal pentru prezent și pregătit pentru viitor, cu un preț accesibil.

Cumpără acum

S-ar putea să vă placă și

Vedeți toate tipurile de smartphone

apreciază-l, bazează-te pe el, păstrează-l

Am lansat o gamă complet nouă de telefoane. Descoperă cele mai recente dispozitive create pentru a da o mână de ajutor acasă, la serviciu și în toate momentele dintre ele.

LoveTrustKeep

Vezi telefoanele

Android 12™ va fi lansat în curând.

Cu comenzile de confidențialitate îmbunătățite, instrumentele de accesibilitate mai eficiente și cu noile opțiuni de personalizare, Android 12 este cea mai personală versiune de până acum. Descoperă toată gama de funcții cu care vor fi prevăzute telefoanele Nokia.

Aruncă o privire
A Nokia smartphone with Google apps

Android pur

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Mult, mult mai mult.

În viața de zi cu zi, ne lovim de mici piedici: traficul, vremea, magazinul în care ai uitat să intri... Deci când apelezi la telefon pentru a primi răspunsuri, vrei ca totul să meargă perfect.

Nu adăugăm elemente inutile care să-ți consume bateria. Nu adăugăm programe secundare care să suprasolicite procesorul. Smartphone-urile Nokia vin cu Android. Android în formă pură. Nimic de prisos, nimic care să-ți stea în cale.

S-ar putea să vă placă și

Consultați telefoanele clasice

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.