Why Android and Nokia make the perfect match

‌‌

Din Finlanda, cu dragoste

Android™ se perfecționează pe zi ce trece

Mai multe informații

Povestea noastră

Din Finlanda, cu dragoste.

Povestea noastră

Din Finlanda, cu dragoste.

Povestea noastră începe în Finlanda, țara în care iau naștere elegantele și durabilele telefoane Nokia, care au trecut testul timpului – asemenea versiunii noastre de Android.

Fiecare muchie este proiectată cu precizie; toate elemente de prisos fiind eliminate – asemenea versiunii noastre de Android.

Fără bătăi de cap. Fără elemente inutile. O experiență pură, care dăinuie în timp, perfecționându-se – lucru valabil pentru orice smartphone Nokia din gama noastră. Simplu.

Android pur

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Mult, mult mai mult.

Android pur

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Mult, mult mai mult.

În viața de zi cu zi, ne lovim de mici piedici: traficul, vremea, magazinul în care ai uitat să intri... Deci când apelezi la telefon pentru a primi răspunsuri, vrei ca totul să meargă perfect.

Nu adăugăm elemente inutile care să-ți consume bateria. Nu adăugăm programe secundare care să suprasolicite procesorul. Smartphone-urile Nokia vin cu Android. Android în formă pură. Nimic de prisos, nimic care să-ți stea în cale.

actualizări și upgrade-uri

Și se perfecționează pe zi ce trece

actualizări și upgrade-uri

Și se perfecționează pe zi ce trece

Smartphone-urile Nokia nou-nouțe îți oferă o experiență la cel mai înalt nivel. Dar cum se comportă peste câțiva ani? Aproape la fel. Asta pentru că oferim actualizări de securitate lunare, timp de trei ani.

Dacă te gândești deja la următoarea versiune de Android, nu-ți face griji – și noi ne gândim. Timp de doi ani, smartphone-ul tău Nokia va beneficia de upgrade-uri pentru platformă cu cea mai recentă și cea mai bună versiune a sistemului de operare Android, precum și noile caracteristici Google corespunzătoare. Așa că nu fi surprins dacă peste un an sau doi încă vei vorbi despre „noul” tău telefon.

Android 9 Pie

Puterea AI

Smartphone-ul tău Nokia rulează cu Android 9 Pie, care dezlănțuie puterea inteligenței artificiale. Cu cât îl folosești mai mult, cu atât învață mai multe. Datorită funcțiilor precum bateria adaptivă și luminozitatea adaptivă, îți învață preferințele, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Telefoanele Nokia și Google One

Google One, inclus timp de 3 luni¹

Lipsa de spațiu de stocare este deja istorie. Ca membru Google One, beneficiezi de 100 GB de spațiu de stocare în cloud pe Google Drive, Gmail și Google Foto și de backup automat pentru telefon pentru fotografiile, contactele tale și altele. În plus, poți acorda acces la abonamentul tău și membrilor familiei, pentru a le simplifica tuturor stocarea. Totul este inclus timp de 3 luni cu anumite smartphone-uri Nokia

1Se aplică Condiții generale.

(