Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 5.71 inches 5.71 Battery Camera GO GO Play Arrow right

Nokia 1.3

Skip to main content

Experimentați mult mai mult.

Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
CuloareCharcoal
Model
1 GB RAM, 16 GB Memorie internă, Dual SIM
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 1.3 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 1.3

Nokia 1.3 îți oferă mult mai mult. Un afișaj HD+ de 5,71” pe care poți vedea toate detaliile, imagistică în condiții de lumină slabă, care îți permite să faci fotografii după apusul soarelui, și o baterie care ține toată ziua. În plus, cu Android 10 (ediția Go) vei face totul mai rapid și mai securizat.

Specificații complete

Ecran

Poți vedea toate detaliile pe afișajul HD+ de 5,71”.

Baterie

Bateria de 3000 mAh1 ține toată ziua.

Fotografii uimitoare în condiții de lumină slabă, imagini îmbunătățite cu AI.

Android™️ 10 (ediția Go)

Viteză și securitate de nivel din ce în ce mai înalt.

Mult mai mult

Ecran

Mai mare. Mai inteligent. Mai îndrăzneț.

Vezi totul limpede ca bună ziua pe ecranul HD+ de 5,71” – chiar și afară – datorită luminozității îmbunătățite.

Procesor

Creat pentru performanță

Nokia 1.3 îți oferă viteza de care ai nevoie datorită procesorului Qualcomm® 215 Mobile Platform.

Baterie

Rămâne încărcat întreaga zi. În fiecare zi.

Datorită bateriei care nu îți va sta în cale, poți face mai mult într-o zi cu Nokia 1.3. Bateria de 3000 mAh1 durează de la răsărit până la apus.2

Design

Design solid. Finisaje elegante.

Designul de inspirație nordică prezintă o față elegantă din sticlă și un spate cu finisaj de tip nano 3D solid, dar plăcut ochilor. Ai trei opțiuni uimitoare de culori – bleu, nisipiu și mangal.

Butonul Google Assistant³

Cea mai rapidă metodă de accesare a Google Assistant

Verifică prognoza meteo, sună-ți prietenii, vezi care sunt știrile și multe altele folosind doar vocea – datorită butonului Google Assistant dedicat.

Android™️ 10 (ediția Go)

Pe locuri. Fii gata. Start.

Noul Android 10 (ediția Go) îți oferă o modalitate mai rapidă și mai sigură de a folosi telefonul. În plus, va fi pregătit pentru Android 11 (ediția Go), deci telefonul tău va fi mereu actualizat.

Google Go

Încadrează. Scanează. Află.

Cu Google Lens Go, nu mai rămâne niciun secret în jur. Trebuie doar să îndrepți obiectivul și să scanezi textul pe care nu îl înțelegi, iar acesta va fi citit cu voce tare sau tradus din altă limbă.

Gallery Go

Găsește-ți fotografiile mai rapid

Niciodată nu ți-a fost mai ușor să navighezi prin galerie datorită organizării automate de care dispune Gallery Go. În plus, îți poți edita imaginile cu o simplă atingere.

Imagini îmbunătățite cu AI.

Luminează noaptea

Vrei să faci poze după apusul soarelui? Nicio problemă. Surprinde cadre luminoase, detaliate, chiar și atunci când este întuneric afară cu funcțiile AI pentru lumină scăzută.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an⁵

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm este marcă comercială a Qualcomm Technologies Inc. și/sau filialelor sale.

Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 2Testarea autonomiei de o zi a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost efectuat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. 3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.