Nokia 1 Plus

‌‌

Nokia 1 Plus

Fă pasul decisiv spre un telefon mai inteligent

Cumpără acum

Ecran

Un ecran pe care nu poți să-l mai lași din mână

Bucură-te de imagini de neuitat. Fie că te joci, fie că te uiți la serialele preferate, afișajul de 5,45" te captivează și te introduce în lumea noului smartphone. Și datorită formatului impresionant de vizualizare pe tot ecranul, poți viziona conținutul preferat fără nicio problemă.

Mai multe informații

Design

Fă un pas înainte, cu un design mai bun

Tehnologie de tip nano 3D combinată cu design de ultimă oră. Toate acestea într-o carcasă unitară din policarbonat, cu un finisaj perfect, disponibilă într-o gamă largă de culori, pentru un dispozitiv ideal care te duce la următorul nivel.

Explorează designul

Camera

Am luat în calcul fiecare detaliu, pentru a-ți permite să surprinzi fiecare detaliu.

Camera din spate are focalizare automată optimizată, pentru detalii impresionante. Iar camera frontală de 5 MP cu funcție de „înfrumusețare” îți permite să faci poze – și să pozezi – cu încredere. Asta datorită unui set de funcții create special pentru captarea fiecărui detaliu, pentru ca tu să poți imortaliza momentul exact așa cum ți-l vei aminti.

Descoperă camera

Android™

Îmbunătățire constantă

Nokia 1 Plus vine cu Android 9 Pie (ediția Go), cel mai recent sistem Android disponibil. Este optimizat pentru smartphone-uri accesibile, pentru o funcționare optimă și mai rapidă prin folosirea minimă a datelor, bateriei și memoriei. În plus, vei beneficia de actualizări de securitate lunare și de upgrade-uri Android – Nokia 1 Plus fiind telefonul de zi cu zi perfect.

Nokia 1 Plus

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

2Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte importantă din memorie.

3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.