Nokia 105 new model

‌‌

Nokia 105

Vorbește cu toată lumea

Creare cont

Baterie

Vorbește din zori până-n noapte

Conversațiile tale vor fi mai lungi datorită bateriei care-ți permite să vorbești ore în șir. Un motiv în plus să nu-ți iei la revedere.

Design

O combinație reușită de puncte forte

O combinație între modern și durabil, un telefon rezistent, cu profil ergonomic, pe care îl poți ține perfect în mână.

Vezi designul
Vezi designul
Vezi designul

Capacitate

Salvează tot

Cu capacitate de până la 2.000 de contacte, pentru a nu lăsa pe nimeni pe dinafară. În plus, ai spațiu de stocare pentru până la 500 de mesaje SMS.

Caracteristici

Jocuri, radio, lanternă

Nokia 105

Vorbești cu toată lumea cu ultimul model Nokia 105. Bateria sa cu autonomie de lungă durată te va ajuta să rămâi conectat(ă) mai multă vreme, iar designul său modern și ergonomic îți garantează confort indiferent cât de lungă este conversația. Carcasa din policarbonat este foarte elegantă, iar vopseaua aplicată integral reduce la minimum vizibilitatea zgârieturilor. Ai spațiu de stocare pentru până la 2.000 de contacte și 500 de mesaje SMS. Atunci când nu vorbești, relaxează-te puțin cu câteva jocuri sau ascultând radio.

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Ofertele pot varia. Verifică disponibilitatea la nivel local. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile utilizate au scop strict ilustrativ.

1Pentru utilizarea radioului FM sunt necesare căști compatibile care pot fi comercializate separat.

2Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte importantă din memorie.

3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.