Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Music Game Durability Battery Arrow right

Nokia 110

Telefoane clasice
Nokia 110

Vorbiți, jucați-vă, faceți fotografii – de ce altceva mai aveți nevoie?

Culoare

Nokia 110

Distrează-te toată ziua, cu MP3 player, FM radio2 , Snake și alte jocuri incitante. Distrează-te și vorbește mai mult datorită bateriei pe care te poți baza. În plus, imortalizează lumea din jurul tău, folosind camera principală. Un telefon care se potrivește perfect stilului tău de viață.

Specificații complete

Muzică

Ascultă-ți muzica preferată sau urmărește posturile de radio locale2 .

Jocuri

Jocul complet Snake este preîncărcat pe dispozitiv, alături de alte jocuri în varianta demonstrativă.

Durabilitate

Realizat din policarbonat rezistent, are o formă care se adaptează perfect mâinilor tale.

baterie

Până la 14 ore de timp de vorbire, cu o singură încărcare.

Conversează mai mult. Joacă-te mai mult.

Vizionează acum

Muzică

Trăiește fiecare moment pe fond muzical

Playerul MP2 încorporat cu slot pentru cardul MicroSD, cu spațiu de stocare extensibil de până la 32 GB îți permite să ții mii de melodii în buzunar1. În plus, bateria care durează îți permite să asculți muzică de la răsărit până la apus.

Radio FM

În acord cu tine

Conectează-ți căștile, dă drumul la radio FM2 și fii la curent cu ultimele știri și emisiuni difuzate de posturile pe care le adori.

Jocuri

Depășește-ți recordul

Relaxează-te jucând Snake. Și dacă te poți dezlipi de jocurile clasice, ai alte patru jocuri care creează dependență, în versiune demo, inclusiv Doodle Jump și Football Cup.

baterie

Conversează cât vrei

Vorbește mai mult. Vorbești până la 14 ore cu o singură încărcare – iar când ai terminat de vorbit, încarcă pur și simplu telefonul cu un încărcător micro USB standard.

Imortalizează lumea din jurul tău

Vezi ceva ce-ți place? Înregistrează. Transformă momentele în amintiri pentru o viață, cu fotografiile sau filmele realizate cu camera principală.

Design

Telefon rezistent. Stil solid.

Conceput pentru a rezista la uzura cotidiană, Nokia 110 este fabricat din policarbonat solid și este proiectat perfect pentru a-l putea ține în mână. Poți alege din cele 3 culori disponibile – una se va potrivi cu siguranță stilului tău.

Nokia 110

Câștigător: iF DESIGN AWARD 2020

Premiat de iF International Forum Design GmbH, cu sediul în Hanovra, Nokia 110 a câștigat recent iF DESIGN AWARD, premiul de renume mondial pentru design.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Cardul de memorie se achiziționează separat.

2Pentru utilizarea radioului FM sunt necesare căști compatibile care pot fi comercializate separat.

3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

4Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.