‌‌

Nokia 2.2

Profită de inovațiile AI

Creare cont

Android™

Îmbunătățire constantă

Nokia 2.2 este un telefon Android One certificat, prevăzut cu cea mai recentă versiune de software Android 9 Pie. Beneficiază de 2 ani de actualizări ale sistemului de operare și de 3 ani de actualizări de securitate lunare, pentru ca telefonul tău să fie întotdeauna cu un pas înainte.

Nu vine cu programe secundare sau cu software-uri terțe care să te încurce și este prevăzut cu AI care învață cum folosești telefonul, oferindu-ți o experiență Android pură și personală.

Mai multe informații

Google Assistant

Indiferent dacă ești în mișcare sau acasă, primești ajutor printr-o simplă atingere

Ritmul amețitor al vieții nu este o problemă pentru butonul Google Assistant1. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Cu cât utilizezi mai mult ceva, cu atât va ști să te ajute mai mult. Vei putea astfel să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Mai multe informații

Camera

Vezi mai bine în întuneric

Întunericul nu mai este un impediment cu camera principală de 13 MP care folosește imagistica avansată în condiții de lumină slabă. Indiferent pe unde te duc pașii seara, poți face fotografii mai bune.

Mai multe informații

Huse Xpress-on

Xpress yourself

Găsește-ți propriul stil cu husele Nokia Xpress-on. Îți schimbi husa în funcție de starea de spirit. Au fost create cu aceeași precizie și atenție la detalii ca și carcasa originală a telefoanelor și sunt ușor de schimbat.

Design

Calitate superioară. Design uimitor.

Proiectat în Europa, telefonul tău respectă cele mai înainte standarde de calitate. Având o carcasă solidă din policarbonat și un aspect foarte lucios, acest telefon îmbină eleganța cu rezistența.

Nokia 2.2

Datorită celei mai recente tehnologii AI și sistemului de operare Android 9 Pie, telefonul tău funcționează perfect din prima zi. Și datorită actualizărilor de securitate lunare, se va perfecționa pe zi ce trece. Cu afișajul HD+ de 5,71" și prin îmbunătățirea imaginii la lumină slabă cu AI, fotografiile tale vor arăta și mai bine. Haide, apasă pe butonul Google Assistant și spune „Take a selfie!”

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

Google, Android, Google Lens, logourile asociate și alte mărci și sunt mărci comerciale ale grupului Google LLC.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

2Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte importantă din memorie.

3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

*Xpress-on covers sold separately.