Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Google Assistant Camera Durability Design Play Arrow right

Nokia 2.2

Skip to main content

Tehnologia AI nu este doar pentru telefoanele exclusiviste.

Enlarge Negru Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 2.2 from Front and Back
CuloareNegru

Model

2 GB RAM, 16 GB Memorie internă, Dual SIM

Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 2.2 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Cumpărați de la , IdeallIdeall

Prețurile pot varia de la un distribuitor la altul și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria și spațiul de stocare. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care întrunesc condițiile.

Nokia 2.2

Datorită celei mai recente tehnologii AI și sistemului de operare Android 9 Pie, telefonul tău funcționează perfect din prima zi. Și datorită actualizărilor de securitate lunare, se va perfecționa pe zi ce trece. Cu afișajul HD+ de 5,71" și prin îmbunătățirea imaginii la lumină slabă cu AI, fotografiile tale vor arăta și mai bine. Haide, apasă pe butonul Google Assistant și spune „Take a selfie!”

Specificații complete

AI technology

Ajutorul este la îndemână cu butonul pentru Google Assistant1

Cameră principală de 13 MP cu imagistică avansată la lumină slabă.

Accesorii

Oferiți telefonului un aspect nou cu husele Nokia Xpress-on*

Design

Corp solid din policarbonat, cu finisaj foarte lucios pentru un stil elegant și un plus de rezistență

Profită de inovațiile AI

Google Assistant

Indiferent dacă ești în mișcare sau acasă, primești ajutor printr-o simplă atingere

Ritmul amețitor al vieții nu este o problemă pentru butonul Google Assistant1. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Cu cât utilizezi mai mult ceva, cu atât va ști să te ajute mai mult. Vei putea astfel să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Google Assistant

Rezolvi treburile printr-o simplă apăsare de buton

O simplă apăsare a butonului Google Assistant te ajută să rezolvi ce ai de făcut și să-ți respecți planurile, fie că ești pe stradă, în mașină sau acasă - toate prin comenzi vocale.

Ai la dispoziție de la liste de cumpărături până la rezultate sportive, pentru a rezolva totul mai repede ca oricând.

Instantaneu vizual

Vezi mai multe, fă mai multe

Atinge de două ori pentru un instantaneu. Ai sugestii proactive și date personalizate, pentru a vedea toate informațiile de care ai nevoie pe parcursul zilei. Ai totul la îndemână, de la programul întâlnirilor până la cel al mijloacelor de transport.

Dar știi care-i cea mai tare chestie? Cu cât le folosești mai mult, cu atât învață mai mult. Devine asistentul tău perfect.

Mod Walkie-talkie

Învață-le să te ajute

Vrei să vorbești mai repede cu Google Assistant? Ține apăsat butonul Google Assistant și vei putea să adresezi imediat întrebări sau să dai comenzi.

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Vezi mai bine în întuneric

Întunericul nu mai este un impediment cu camera principală de 13 MP care folosește imagistica avansată în condiții de lumină slabă. Indiferent pe unde te duc pașii seara, poți face fotografii mai bune.

Ecran

Selfie perfect

Datorită afișajului HD+ de 5,71" și indentației pentru selfie, vei putea să faci cele mai reușite selfie-uri.

Deblocare biometrică prin recunoaștere facială

Deblochează-l cu privirea

Funcția de deblocare biometrică avansată prin recunoaștere facială cu AI îți face parola unică, așa cum ești tu. Comodă și sigură, această funcție folosește machine learning pentru a-ți recunoaște chipul, permițându-ți doar ție să deblochezi telefonul.

Tehnologie echilibrată

Armonie perfectă

Combinând cea mai recentă tehnologie de eficiență energetică cu cea mai recentă platformă, Nokia 2.2 asigură echilibrul ideal între funcții și viața utilă a bateriei, la un preț accesibil.

Huse Xpress-on

Xpress yourself

Găsește-ți propriul stil cu husele Nokia Xpress-on. Îți schimbi husa în funcție de starea de spirit. Au fost create cu aceeași precizie și atenție la detalii ca și carcasa originală a telefoanelor și sunt ușor de schimbat.

Aruncă o privire

Design

Calitate superioară. Design uimitor.

Proiectat în Europa, telefonul tău respectă cele mai înainte standarde de calitate. Având o carcasă solidă din policarbonat și un aspect foarte lucios, acest telefon îmbină eleganța cu rezistența.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

Google, Android, Google Lens, logourile asociate și alte mărci și sunt mărci comerciale ale grupului Google LLC.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte importantă din memorie. 3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

*Xpress-on covers sold separately.