Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Play Arrow right

Nokia 2.4

Skip to main content

Display-ul cu AI și bateria se combină cu ecranul de mari dimensiuni.

Enlarge Charcoal Nokia 2.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 2.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.4 from Front and Back
CuloareCharcoal
Model
2 GB RAM, 32 GB Memorie internă, Dual SIM
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 2.4 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

  • Digi
  • Ideall

Nokia 2.4

Nokia 2.4 este pregătit pentru tine. Economisești energie cu bateria adaptivă care permite o autonomie de 2 zile, faci fotografii detaliate pe timp de noapte cu ajutorul AI și deblochezi cu ușurință cu amprenta sau cu privirea. Ecranul impresionant HD+ 20:9 de 6,5” va da viață poveștilor tale. În plus, Nokia 2.4 este pregătit pentru Android 11 și versiunile ulterioare și beneficiezi de 2 ani de upgrade-uri de Android și 3 ani de actualizări de securitate lunare.

Specificații complete

Fotografiezi după lăsarea întunericului cu modul nocturn și obții selfie-uri uimitoare în modul Portret.

Ecran

Indiferent ce faci, totul este mai ușor pe ecranul HD+ de 6,5”.

Android One

Obții cele mai noi update-uri de Android și de securitate în anii următori.

Baterie

O baterie mai inteligentă înseamnă o încărcare mai puțin frecventă, cu până la 2 zile de autonomie.

Mai mare, mai inteligent, construit pentru nevoile tale

Modul nocturn

Detalii chiar și la lumină slabă

Momentele care merită surprinse nu se întâmplă întotdeauna la lumina zilei. Cu fuziunea avansată a imaginii în modul nocturn și expunere prelungită, poți capta detalii vibrante în condiții mai întunecate.

Modul Portret

Pregătește-ți unghiul cel mai bun de fotografiat

Pătrunde în lumea artistică, cu formele personalizate ale modului Portret și fundalurile estompate. În plus, cu noul editor de portrete, poți refocaliza și edita imaginile mult timp după ce le-ai captat.

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Funcționează și funcționează și funcționează...

Cu Nokia 2.4 beneficiezi de o autonomie de până la 2 zile, cu o singură încărcare1. Bateria adaptivă asistată AI de 4500 mAh2 prioritizează alimentarea aplicațiilor pe care le utilizezi cel mai mult, astfel încât să poți continua să faci ceea ce îți place.

Ecran HD+ de 6,5”

Profită la maximum

Urmărește, învață și creează pe tot ecranul HD+ de 6,5” – completat cu o indentație pentru selfie ca să te bucuri de cât mai mult ecran.

Senzorul de amprente

Acces fără efort

Deblochează dispozitivul rapid și ușor cu un senzor de amprentă comod sau utilizează simplu deblocarea prin recunoaștere facială AI – astfel încât telefonul tău să rămână doar al tău.

Design

Puternice rădăcini finlandeze

Husa nano-texturată 3D asigură o prindere sigură și are un finisaj nordic uimitor. În plus, structura din metal turnat cu carcasă de policarbonat oferă telefonului o senzație de confort și soliditate.

Android One

Pregătit pentru ce urmează

Beneficiază de experiența software pur a unei interfețe simplificate și fără bloatware. În plus, rămâi la curent cu cele mai recente funcții Android™ cu 3 ani de actualizări lunare de securitate și 2 ani de upgrade-uri de software.

Butonul Google Assistant³

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Google Assistant pe mobil este întotdeauna alături de tine – astfel încât să poți face lucrurile rapid folosindu-ți doar vocea. Gestionezi sarcinile, creezi liste și obții indicații de orientare din mers printr-o apăsare a butonului.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Google, Android și alte mărci conexe sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. Durata de viață a bateriei depinde în mare măsură de setări, utilizare și alți factori. 2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant. 4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.