Nokia 210

‌‌

Nokia 210

Bagă internetul în buzunar

Creare cont

Conectivitate

O viață mai ușoară, la doar o atingere distanță

Nokia 210 te conectează cu lumea în cel mai simplu mod, cu ajutorul browserului web Opera Mini. Este rapid, prietenos și folosește puține date mobile – date pe care le poți folosi pentru a distribui pe Facebook fotografiile făcute cu camera încorporată.

Divertisment

Ia o pauză cu stil

Nokia 210 este plin de motive bune ca să te bucuri de o pauză. Descarcă aplicații, sunete de apel și multe altele, joacă Snake și alte jocuri preinstalate în versiune demo, sau ascultă muzică cu MP3 playerul și cu radioul FM și relaxează-te.

Mai multe informații

Design și baterie

Concepută să țină pasul cu tine

Cu autonomia de până la 20 de zile în modul standby poți menține în permanență conectarea cu lumea. Și grație carcasei durabile din policarbonat, frumos colorată, Nokia 210 este extrem de rezistent.

Explorează designul
Explorează designul
Explorează designul

Nokia 210

Nokia 210 te conectează cu lumea în cel mai simplu mod. Vorbește de la răsăritul până la apusul soarelui, datorită autonomiei de 20 de zile în modul standby, cu o singură încărcare. Folosește browserul web Opera Mini pentru a naviga mai rapid și mai ușor, sau folosește Facebook pentru a împărtăși cu lumea momentele speciale. Iar când vrei să treci offline, delectează-te cu cele 4 jocuri preinstalate și cu clasicul Snake. Toate acestea vin la pachet într-o carcasă din policarbonat, telefonul fiind conceput pentru a rezista din toate punctele de vedere.

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

2Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte importantă din memorie.

(