Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play 4G 4G Design Battery Game

Nokia 225 4G

Skip to main content

Telefonul 4G cu design premium.

Enlarge Negru Nokia 225 4G from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Front
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Back
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Back
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Front
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Back
Enlarge Negru Nokia 225 4G from Front and Back
CuloareNegru
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 225 4G este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

  • Altex
  • Emag
  • Elefant
  • MediaGalaxy
  • EuroGSM
  • CEL

Premium design. 4G Perks.

Nokia 225 4G

Clasicul se intersectează cu modernul în Nokia 225 4G. 4G îți aduce o multitudine de avantaje, cum ar fi claritatea apelurilor, rețele de socializare și jocuri multiplayer. Tastatura cu performanțe premium și tastele funcționale dedicate fac tastarea și navigarea și mai exacte, iar culorile lucioase, cu suprafață dură asigură un finisaj de excepție. Acestea se adaugă la spatele curbat, marginea ușor de ținut în mână, viața îndelungată și durabilitatea bateriei. Nokia 225 4G reprezintă într-adevăr un pachet complet. Ai chiar și aplicații esențiale, cum ar fi Facebook, jocul Snake, jocuri demonstrative și o cameră încorporată pentru a face timpul liber mai interesant.

Specificații complete

4G super rapid

Profită la maximum de claritatea apelurilor, de rețelele de socializare, de jocurile multiplayer și de multe altele cu 4G.

Design premium

Alege confortul: spate curbat, tastatură de înaltă performanță și finisaj premium.

Baterie

Trăiește momentul: ai parte de o baterie² care ține mult și de design durabil.

Divertisment

Testează camera încorporată, radioul FM wireless și o varietate jocuri excelente.

4G rapid

Fii la curent cu noutățile cu 4G

Profită la maximum de elementul modern al Nokia 225 4G cu 4G la prețuri accesibile, astfel încât să te poți bucura de calitatea apelurilor, de rețelele de socializare, de jocuri multiplayer și de multe altele.

Design premium

Finisaj de primă clasă

Este ușor să fii precis cu ajutorul tastaturii cu performanțe premium, spatelui curbat pentru confort și tastelor funcționale separate. În plus, culorile lucioase, cu suprafață dură, asigură un finisaj de calitate superioară.

Viață lungă

Un telefon de cursă lungă

Trăiește momentul cu un telefon care nu te face să bați pasul pe loc. Cu o baterie de 1150 mAh1 care ține mult și durabilitatea specifică, Nokia 225 4G este construit pentru a rezista.

Divertisment

Învinge plictiseala

Nokia 225 4G nu te va lăsa să te plictisești. Testează camera încorporată, ascultă radioul FM wireless și obține cele mai bune scoruri la joc.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

1 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 2 Variază în funcție de rețeaua utilizată, 2G, 3G sau 4G. 3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din spațiul de stocare.