Nokia 2720 Flip

‌‌

Nokia 2720 Flip

Telefonul clasic cu clapetă a revenit, cu 4G

Creare cont

Clapetă clasică

Simplu și fiabil

Este telefonul cu clapetă pe care ți-l amintești, prevăzut însă cu funcții moderne. Cu caracteristici ușor de utilizat, precum butoane și text mari, este familiar și poți avea încredere că te va ajuta să ții legătura cu prietenii și familia.

Aflați mai multe
Aflați mai multe
Aflați mai multe

Durabilitate

Concepută să reziste

Nokia 2720 Flip are durabilitate excelentă și un design atemporal, și este suficient de compact pentru a încăpea într-un buzunar sau o poșetă. Este realizat dintr-un policarbonat suficient de dur pentru a rezista la șocurile zilnice.

Aflați mai multe
Aflați mai multe
Aflați mai multe

baterie

Până la 28 de zile de standby

Nokia 2720 Flip asigură până la 28 de zile de standby, cu o singură încărcare pentru mai multe oportunități de a păstra legătura cu prietenii și familia.

Google Assistant¹

Un mod mai rapid de a duce lucrurile la bun sfârșit

Efectuează apeluri telefonice și trimite mesaje fără a tasta. Prin simpla apăsare a unui buton, Google Assistant te poate ajuta să administrezi cele mai des utilizate caracteristici ale telefonului, folosindu-ți doar vocea.

Aflați mai multe
Aflați mai multe
Aflați mai multe

Google Assistant

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Găsește răspunsuri și obține informații printr-o simplă apăsare de buton. Caută pe internet, consultă prognoza meteo sau obține actualizări despre evenimente și mai rapid, cu ajutorul Google Assistant.

Buton de urgență

Un plus de liniște

Dacă se produce o situație neașteptată, butonul de urgență Nokia 2720 Flip4 îți poate reda liniștea. Apăsarea butonului trimite un mesaj SMS de urgență care include locația curentă și apelează cinci persoane de contact pentru situații de urgență din agendă.

Aflați mai multe
Aflați mai multe
Aflați mai multe
Citește manualul de utilizareCitește manualul de utilizareCitește manualul de utilizare

Aplicații și 4G

WhatsApp, Facebook și multe altele

Aplicațiile esențiale, precum Facebook și WhatsApp, sunt preîncărcate, pentru a te ajuta să păstrezi legătura cu prietenii și familia. În plus, include capacități 4G și de partajare a conexiunii la internet.

Aflați mai multe
Aflați mai multe
Aflați mai multe

Caracteristici

Nokia 2720 Flip

Telefonul clasic cu clapetă a revenit. Fii mereu conectat, cu 4G și aplicațiile WhatsApp și Facebook. Are două ecrane, iar ecranul extern arată cine te apelează. Cu ajutorul butoanelor mari, este mult mai ușor să transmiți mesaje și să formezi numerele de telefon. În plus, butonul dedicat pentru situații de urgență îți oferă mai multă liniște.

Telefon cu clapetă

Telefon cu clapetă

Vezi identitatea apelantului pe ecranul exterior. Închide telefonul, pentru a încheia apelul.

Butoane

Butoane

Tastatură cu butoane mari și buton de urgență, pentru contact.

baterie

baterie

Până la 28 de zile de timp de standby, cu o singură încărcare.

4G

4G

Facebook și WhatsApp preîncărcate. Funcționalitate hotspot WiFi.

Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm este marcă comercială a Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite ale Americii și în alte țări. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate.

2Disponibilitatea efectivă a apelurilor VoLTE HD depinde de serviciile operatorilor și furnizorilor de servicii de telefonie locali.

3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

4Opțiunea aferentă butonului este selectată în timpul pornirii. Dacă se selectează modul Accesibilitate în timpul primei porniri a Nokia 2720 Flip, se activează butonul Urgență. Dacă modul Accesibilitate nu este selectat, butonul va fi configurat pentru Google Assistant.

5Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

(