Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Flip phone Keypad Battery 4G 4G Arrow right

Nokia 2720 Flip

Telefoane clasice
Nokia 2720 Flip

Telefonul clasic cu clapetă a revenit, cu conectivitate 4G.

Culoare

Nokia 2720 Flip

Telefonul clasic cu clapetă a revenit. Fii mereu conectat, cu 4G și aplicațiile WhatsApp și Facebook. Are două ecrane, iar ecranul extern arată cine te apelează. Cu ajutorul butoanelor mari, este mult mai ușor să transmiți mesaje și să formezi numerele de telefon. În plus, butonul dedicat pentru situații de urgență îți oferă mai multă liniște.

Specificații complete

Telefon cu clapetă

Vezi identitatea apelantului pe ecranul exterior. Închide telefonul, pentru a încheia apelul.

Butoane

Tastatură cu butoane mari și buton de urgență, pentru contact.

baterie

Până la 28 de zile de timp de standby, cu o singură încărcare.

4G rapid

Facebook și WhatsApp preîncărcate. Funcționalitate hotspot WiFi.

Telefonul clasic cu clapetă a revenit, cu 4G

Vizionează acum

Clapetă clasică

Simplu și fiabil

Este telefonul cu clapetă pe care ți-l amintești, prevăzut însă cu funcții moderne. Cu caracteristici ușor de utilizat, precum butoane și text mari, este familiar și poți avea încredere că te va ajuta să ții legătura cu prietenii și familia.

Apelează

Ușor de utilizat

Nokia 2720 Flip are două ecrane separate. Ecranul extern te ajută să vezi mesajele sau să verifici cine apelează, înainte de a deschide telefonul și a vizualiza ecranul principal mare. La final, închide-l pentru a încheia apelul.

SMS-uri și formare de numere

Butoane mari. Text mare.

Nokia 2720 Flip este prevăzut cu butoane mari, pentru a forma numere și a trimite mesaje fără efort. De asemenea, poți alege textul de dimensiune mare, ceea ce ușurează citirea mesajelor.

baterie

Până la 28 de zile de standby

Nokia 2720 Flip asigură până la 28 de zile de standby, cu o singură încărcare pentru mai multe oportunități de a păstra legătura cu prietenii și familia.

Nokia 2720 Flip

Câștigător: iF DESIGN AWARD 2020

Premiat de iF International Forum Design GmbH, cu sediul în Hanovra, Nokia 2720 Flip a câștigat recent iF DESIGN AWARD, premiul de renume mondial pentru design.

Vezi profilul iF DESIGN

Durabilitate

Concepută să reziste

Nokia 2720 Flip are durabilitate excelentă și un design atemporal, și este suficient de compact pentru a încăpea într-un buzunar sau o poșetă. Este realizat dintr-un policarbonat suficient de dur pentru a rezista la șocurile zilnice.

Buton de urgență

Un plus de liniște

Dacă se produce o situație neașteptată, butonul de urgență Nokia 2720 Flip4 îți poate reda liniștea. Apăsarea butonului trimite un mesaj SMS de urgență care include locația curentă și apelează cinci persoane de contact pentru situații de urgență din agendă.

Citește manualul de utilizare

Sună pentru ajutor

Pe lângă trimiterea unui SMS, apăsarea butonului de urgență va declanșa apelarea pe rând a celor cinci persoane de contact selectate din agendă, cu difuzorul activat, până ce stabilește legătura cu o persoană de contact pentru situațiile de urgență.

Ajutor pentru personalul de intervenție

Ca măsură suplimentară în caz de urgență, le oferă forțelor de primă intervenție acces rapid la persoanele de contact importante și la informațiile medicale.

Aplicații și 4G

WhatsApp, Facebook și multe altele

Aplicațiile esențiale, precum Facebook și WhatsApp, sunt preîncărcate, pentru a te ajuta să păstrezi legătura cu prietenii și familia. În plus, include capacități 4G și de partajare a conexiunii la internet.

Aplicații

Aplicații de socializare și multe altele

Păstrează legătura cu prietenii și familia, folosind aplicații de socializare, precum Facebook și WhatsApp. În plus, poți descărca alte aplicații utile și jocuri, din magazinul de aplicații.

Internet 4G

Partajează internetul

Ajungi la viteză maximă online, cu 4G. În plus, partajează conexiunea ta la internet cu prietenii, familia sau chiar cu tableta ta, astfel încât să poți naviga pe un ecran mai mare, oricând dorești.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm este marcă comercială a Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite ale Americii și în alte țări. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate.

2Disponibilitatea efectivă a apelurilor VoLTE HD depinde de serviciile operatorilor și furnizorilor de servicii de telefonie locali.

3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

4Opțiunea aferentă butonului este selectată în timpul pornirii. Dacă se selectează modul Accesibilitate în timpul primei porniri a Nokia 2720 Flip, se activează butonul Urgență. Dacă modul Accesibilitate nu este selectat, butonul va fi configurat pentru Google Assistant.

5Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.