Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

Singurul dispozitiv de care vei avea vreodată nevoie

Un telefon mai bun și mai puternic

Creare cont

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Putere în mâinile tale

Fii la curent cu cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 460 și bucură-te de performanțe cu până la 70% mai bune comparativ cu generațiile anterioare.

Ecran HD+ de 6,39”

Vizionează mai mult

Maximizează vizibilitatea, vizionarea și folosește un ecran HD+ de 6,39”. Afișajul punch hole îți oferă și mai mult spațiu pe ecran pentru un divertisment captivant.

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Baterie din plin

Obții performanțe mai bune și ai mai mult timp pentru muncă și jocuri, cu o autonomie a bateriei de 2 zile1. Tehnologia bateriei adaptive prioritizează alimentarea aplicațiilor pe care le utilizezi cel mai mult, astfel încât să poți continua să faci lucrurile care îți plac.

Camera

Fotografii excepționale

Fotografiază ca un profesionist cu efecte de fundal și editare în modul Portret – chiar și pentru selfie-uri. Fotografiază în condiții de lumină slabă cu modul nocturn și surprinde totul în cadru datorită camerei ultra-wide de 5 MP.

Design

Cu o puternică istorie finlandeză

Arată bine. Se simte solid în mână. Cu o aderență excelentă și un finisaj nordic uimitor în culori vii, spatele telefonului cu nanotextură 3D se află în siguranță în mâna ta. În plus, poți conta pe rezistența durabilă și a șasiului din interior din metal.

Family Link

Family Link

Ghidează-ți copiii în timp ce învață, se joacă și explorează. Setează limite pentru conținut și timpul petrecut în fața ecranului și vizualizează activitatea în aplicație, cu Family Link.

Caracteristici

Nokia 3.4

Treci la un telefon mai bun și mai puternic, cu Nokia 3.4. Maximizează orele de muncă, vizionare și divertisment pe un ecran punch hole HD+ de 6,39” care îți oferă și mai mult spațiu de vizionare. Nu-ți mai face probleme că rămâi fără baterie: acum beneficiezi de o baterie cu autonomie de 2 zile. 1Obții fotografia perfectă cu camera triplă AI, modul Portret, modul Nocturn și lentile ultralate. Nokia 3.4 îți oferă simultan eleganță și durabilitate, plus un acces rapid prin deblocarea cu amprentă. Ca să nu mai vorbim de promisiunea Nokia pentru Android One – beneficiezi de ani de actualizări de securitate și upgrade-uri de software. Ceea ce înseamnă că te vei bucura mai mult de telefon, pentru mai mult timp.

Alimentare

Alimentare

Profită la maximum de dispozitivul tău cu cea mai recentă platformă mobilă.

Ecran

Ecran

Vizionează mai mult pe afișajul punch hole HD+ captivant, de 6,39", cu o suprafață maximizată a ecranului.

baterie

baterie

Folosești mai mult și încarci mai puțin, datorită autonomiei de 2 zile a bateriei1.

Camera

Camera

Obții fotografii perfecte cu camera triplă, tehnologie AI și moduri versatile de fotografiere.

Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci conexe sunt mărci comerciale ale Google LLC. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. Durata de viață a bateriei depinde în mare măsură de setări, utilizare și alți factori.

2Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

4 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(