Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.0 inches 6.0 Camera Design Battery Play Arrow right

Nokia 3.1 Plus

Plin de tehnologie, de la senzorul de amprentă la camera de detectare a profunzimii.

Culoare
Memorie internă
Model
2 GB RAM, 16 GB Memorie internă, Dual SIM
Cumpărați de la , QuickmobileQuickmobile

Prețurile pot varia de la un distribuitor la altul și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria și spațiul de stocare. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care întrunesc condițiile.

Nokia 3.1 Plus

Bucură-te de beneficiile unui afișaj imens HD+ de 6’’, cu raport de aspect de 18:9, fără a sacrifica durata de viață a bateriei – autonomia de 2 zile a bateriei¹ modelului Nokia 3.1 Plus îți oferă o experiență mai complexă, cu o singură încărcare. Fotografii de tip portret uimitoare cu camera principală dublă, pentru un efect Bokeh reglabil – în timpul sau după ce ai făcut fotografia. Android Oreo simplu, sigur și actualizat.

Specificații complete

Ecran

Bucurați-vă de contrast și claritate pe ecranul HD+ de 6".

Cameră dublă

Senzorii de 13 MP și 5 MP colaborează pentru a vă oferi fotografii uluitoare

Design

Elegant și durabil, cu un corp subțire, prelucrat din aluminiu

Baterie

Bateria de lungă durată și procesorul eficient din punct de vedere energetic înseamnă mai puține griji în privința încărcării

Mai mare și mai bun ca oricând

Ecran

Experimentează totul la scară mai mare

Du experiența de vizionare la următorul nivel. Datorită ecranului HD+ impresionant de 6’’, Nokia 3.1 Plus asigură un contrast și o claritate uimitoare, cu culori vii și mai multe detalii.

  • Afișaj HD+ de 6’’
  • 18:9 Raport cinematic

Fotografii pe care să le arăți tuturor

The 13 MP Phase Detection Auto Focus main camera paired with a 5 MP sensor uses depth-sensing imaging to deliver beautiful Bokeh as well as fast and accurate focus even in low light.

Selfie-uri uimitoare

Cuprinde mai mult în selfie-ul tău, cu camera frontală de 8 MP cu unghi larg.

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Datorită autonomiei de 2 zile a bateriei,1, Nokia 3.1 Plus chiar este un telefon pe care te poți baza. Procesorul Octa-Core MediaTek Helio P22 utilizează patru nuclee eficiente pentru sarcinile de bază, dar poate comuta pe toate cele opt nuclee atunci când are nevoie de mai multă putere – astfel, te va preocupa mai puțin încărcarea telefonului și vei avea mai mult timp să te concentrezi pe ceea ce contează.

  • 3500 mAh2 baterie
  • MediaTek Helio P22

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul

Accesorii

Ascultare ușoară

Conectează-ți căștile interne Nokia True Wireless la telefon și te vei bucura de entertainment wireless fără a compromite calitatea sunetului. Căștile interne ultraușoare sunt prevăzute cu o carcasă de încărcare care încape ușor în orice buzunar, aceasta incluzând o baterie care poate fi încărcată pentru până la 14 ore² de divertisment audio.

Căștile interne Nokia True Wireless

Deschide, conectează, redă. Noile căști interne Nokia True Wireless sunt ușoare și au un design elegant. Sunt ușor de conectat la telefon, pentru a asculta muzică fără să te chinui cu firele. Și când termini, le introduci în carcasa portabilă care le va reîncărca pentru data viitoare.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Google, Android și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele de socializare, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. 2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 3 Produsul nu este disponibil pe toate piețele; verifică pe piața locală. 4 Spațiul de stocare gratuit de calitate superioară necesită un cont Google și o conexiune la internet. 5Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.