Nokia 3.1 Plus

Nokia 3.1 Plus

Mai mare și mai bun ca oricând

Creare cont

Ecran

Experimentează totul la scară mai mare

Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran

Ecran

Experimentează totul la scară mai mare

Du experiența de vizionare la următorul nivel. Datorită ecranului HD+ impresionant de 6’’, Nokia 3.1 Plus asigură un contrast și o claritate uimitoare, cu culori vii și mai multe detalii.

  • Afișaj HD+ de 6’’
  • 18:9 Raport cinematic

Camera

Cameră foto avansată

Vezi detaliile tehnice
Vezi detaliile tehnice
Vezi detaliile tehnice

Design

Durabilă și elegantă

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Hardware

Bateria durează zile întregi

Detalii despre baterie

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Datorită autonomiei de 2 zile a bateriei,1, Nokia 3.1 Plus chiar este un telefon pe care te poți baza. Procesorul Octa-Core MediaTek Helio P22 utilizează patru nuclee eficiente pentru sarcinile de bază, dar poate comuta pe toate cele opt nuclee atunci când are nevoie de mai multă putere – astfel, te va preocupa mai puțin încărcarea telefonului și vei avea mai mult timp să te concentrezi pe ceea ce contează.

  • 3500 mAh2 baterie
  • MediaTek Helio P22

Android

Pur, sigur și actualizat

Profită de ultimele metode de plată, precum Google Pay, cu Nokia 3.1 Plus3. Telefonul tău va rămâne securizat și actualizat, datorită celor doi ani de actualizare a sistemului Android și celor trei ani de actualizări lunare de securitate.

Android One

Cel mai bun Android™

Descoperă Android
Descoperă Android
Descoperă Android

Android One

Cel mai bun Android

Android One este o serie de telefoane care îndeplinește cerințele foarte stricte stabilite de Google. Fiind un dispozitiv Android One, Nokia 3.1 Plus îți oferă tot ceea ce vrei și te scapă de tot ceea ce nu-ți dorești, datorită interfeței optimizate și ușor de folosit și unui set select de aplicații preinstalate, precum și datorită spațiului de stocare gratuit nelimitat pentru fotografii pus la dispoziție de Google Photos4. Datorită actualizărilor de securitate regulate și perioadei de doi ani în care beneficiază de upgrade-uri de software, noul Nokia 3.1 Plus cu Android One rămâne securizat și beneficiază de cele mai recente inovații Google, fiind optimizat pentru Google Assistant.

Accesorii

Ascultare ușoară

Conectează-ți căștile interne Nokia True Wireless la telefon și te vei bucura de entertainment wireless fără a compromite calitatea sunetului. Căștile interne ultraușoare sunt prevăzute cu o carcasă de încărcare care încape ușor în orice buzunar, aceasta incluzând o baterie care poate fi încărcată pentru până la 14 ore² de divertisment audio.

Nokia 3.1 Plus

Bucură-te de beneficiile unui afișaj imens HD+ de 6’’, cu raport de aspect de 18:9, fără a sacrifica durata de viață a bateriei – autonomia de 2 zile a bateriei¹ modelului Nokia 3.1 Plus îți oferă o experiență mai complexă, cu o singură încărcare. Fotografii de tip portret uimitoare cu camera principală dublă, pentru un efect Bokeh reglabil – în timpul sau după ce ai făcut fotografia. Android Oreo simplu, sigur și actualizat.

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele de socializare, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3 Produsul nu este disponibil pe toate piețele; verifică pe piața locală.

4 Spațiul de stocare gratuit de calitate superioară necesită un cont Google și o conexiune la internet.

5Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Location