Facebook Instagram YouTube Twitter 5.71

Nokia 4.2

Skip to main content

Ajutorul este la îndemână cu deblocarea prin amprentă și Google Assistant.

Enlarge Negru Nokia 4.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 4.2 from Front and Back
CuloareNegru
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 4.2 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 4.2

Ajutorul este la îndemână cu butonul pentru Google Assistant. Bucură-te de videoclipuri și jocuri pe ecranul HD+ de 5.71”, cu un design uimitor de sticlă curbată 2.5D. Instantaneele rapide arată ca niște fotografii grozave datorită camerei duble de 13 MP și posterioare de 2 MP și instrumentelor de editare profesionale. Deblocarea biometrică prin recunoaștere facială îți deschide telefonul în doar câteva secunde.

Specificații complete

Google Assistant

Acces rapid la Google Assistant cu butonul dedicat pentru Google Assistant.

Ecran

Sticlă curbată 2.5D față și spate cu un ecran HD+ de 5.71".

Camere foto

Cameră spate dublă și cameră frontală de 8 MP. Editează fotografii cu funcția Bokeh.

Recunoaștere facială

Deblochează telefonul rapid și sigur cu funcția de deblocare biometrică prin recunoaștere facială.

Are de toate. Google Assistant îți oferă tot ce vrei.

Îmbunătățite cu AI

Amintirile tale nu au arătat niciodată așa de bine

Imortalizează întreaga poveste. Datorită camerei duale și camerei cu unghi larg pentru selfie, îi poți prinde pe toți în cadru. Apoi dă frâu liber tale laturii creative cu ajutorul funcțiilor de ultimă generație, precum modul Bokeh și modificările avansate ale fotografiilor.

Camere foto

Fotografii care ies reușite din prima

Camera principală de 13 MP este însoțită de camera cu senzor de profunzime de 2 MP și de uimitoarea cameră frontală pentru selfie de 8 MP cu unghi de vizualizare larg de 74° – pentru momente minunate atât în fața camerei, cât și în spatele acesteia.

Editare poze

Rafinează perfecțiunea

După ce ai făcut fotografia perfectă, poți continua. Fii creativ cu modul Bokeh, transmisii în timp real și editare avansată, și bucură-te de spațiul de stocare extern extensibil al cartelei MicroSD, unde poți stoca până la 400 GB.

Recunoaștere facială

Doar pentru ochii tăi

Camera frontală de 8 MP îți permite să-ți deblochezi telefonul cu fața. Funcția este ușor de folosit și fiabilă, dispunând de algoritmi de învățare profundă și de detectare a ochilor deschiși, funcționând chiar și la lumină slabă, în doar câteva secunde.

Design

Elegant și de încredere

O bijuterie de folosit în viața de zi cu zi. Datorită grosimii de doar 8,4 mm și sticlei frontale și posterioare curbate 2.5D, poți ține telefonul ușor cu o singură mână. Iar cu ecranul HD+ de 5,71" HD+ cu format de 19:9 este o delectare vizionarea. În plus, datorită bateriei durabile care se adaptează la tine, depășește aspectul elegant, devenind și foarte inteligent.

Nokia 4.2

Câștigător al premiului Good Design® 2019

Așa cum a fost acordat de The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, Nokia 4.2 a primit premiul Good Design 2019 la categoria Electronice pentru designul și accesibilitatea sa, oferind totodată ultimele inovații în materie de smartphone.

Vezi profilul Good Design
Good Design logo

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Funcționalități inovatoare

Deblochează-ți telefonul și funcția Google Pay™ cu senzorul de amprentă și tehnologia NFC.

Performanță superioară

Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 439 cu opt nuclee, pentru performanță sporită chiar și când folosești mai multe aplicații.

Google Assistant

Indiferent dacă ești în mișcare sau acasă, primești ajutor printr-o simplă atingere

Ritmul amețitor al vieții nu este o problemă pentru butonul Google Assistant1. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Cu cât utilizezi mai mult, cu atât va ști să te ajute mai mult. Vei putea astfel să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 4 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.