Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Are de toate. Google Assistant îți oferă tot ce vrei.

Creare cont

Google Assistant

Indiferent dacă ești în mișcare sau acasă, primești ajutor printr-o simplă atingere

Ritmul amețitor al vieții nu este o problemă pentru butonul Google Assistant1. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Cu cât utilizezi mai mult, cu atât va ști să te ajute mai mult. Vei putea astfel să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Vezi ce poate face

Design

Am ridicat ștacheta în ceea ce privește designul, apoi l-am perfecționat

O bijuterie de folosit în viața de zi cu zi. Datorită grosimii de doar 8,4 mm și sticlei frontale și posterioare curbate 2.5D, poți ține telefonul ușor cu o singură mână. Iar cu ecranul HD+ de 5,71" HD+ cu format de 19:9 este o delectare vizionarea. În plus, datorită bateriei durabile care se adaptează la tine, depășește aspectul elegant, devenind și foarte inteligent.

Explorează designul

îmbunătățite cu AI

Amintirile tale nu au arătat niciodată așa de bine

Imortalizează întreaga poveste. Datorită camerei duale și camerei cu unghi larg pentru selfie, îi poți prinde pe toți în cadru. Apoi dă frâu liber tale laturii creative cu ajutorul funcțiilor de ultimă generație, precum modul Bokeh și modificările avansate ale fotografiilor.

Plonjează într-un univers de imagini
Plonjează într-un univers de imagini
Plonjează într-un univers de imagini

Android™

Îmbunătățire constantă

Nokia 4.2 îți oferă o experiență Android originală cu Android One, care rulează pe Android 9 Pie. Fără bătăi de cap, fără software-uri terțe, cu actualizări lunare de securitate care – în mod surprinzător – nu-ți încetinesc telefonul.

Adaugă la asta inteligența artificială, care te învață cum să-ți folosești telefonul, plus comenzile rapide predictive pentru aplicații și instrumentele de bunăstare personală, care-ți oferă o experiență Android de care te vrei despărți cu greu.

Vezi explicații

Nokia 4.2

Câștigător al premiului Good Design® 2019

Așa cum a fost acordat de The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, Nokia 4.2 a primit premiul Good Design 2019 la categoria Electronice pentru designul și accesibilitatea sa, oferind totodată ultimele inovații în materie de smartphone.

Studiul Counterpoint

Telefoanele Nokia s-au clasat pe locul #1 în ceea ce privește actualizările de software și securitate

Smartphone-urile Nokia beneficiază de 2 ani de actualizări de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate. Respectarea acestei promisiuni înseamnă că suntem pe cel mai înalt loc în ceea ce privește actualizările și securitatea software, plasându-ne înaintea altor mărci de smartphone-uri. Vedeți studiul de la Counterpoint pentru a afla mai multe.

Caracteristici

Nokia 4.2

Ajutorul este la îndemână cu butonul pentru Google Assistant. Bucură-te de videoclipuri și jocuri pe ecranul HD+ de 5.71”, cu un design uimitor de sticlă curbată 2.5D. Instantaneele rapide arată ca niște fotografii grozave datorită camerei duble de 13 MP și posterioare de 2 MP și instrumentelor de editare profesionale. Deblocarea biometrică prin recunoaștere facială îți deschide telefonul în doar câteva secunde.

The Google Assistant

The Google Assistant

Acces rapid la Google Assistant cu butonul dedicat pentru Google Assistant.

Ecran

Ecran

Sticlă curbată 2.5D față și spate cu un ecran HD+ de 5.71".

Camere foto

Camere foto

Cameră spate dublă și cameră frontală de 8 MP. Editează fotografii cu funcția Bokeh.

Recunoaștere facială

Recunoaștere facială

Deblochează telefonul rapid și sigur cu funcția de deblocare biometrică prin recunoaștere facială.

Specificații complete

Nokia 4.2

Întrebări, indicații de orientare și sugestii, toate printr-o singură apăsare a butonului Google Assistant. Totul pe un ecran HD+ de 5”71, cu un design uimitor cu sticlă curbată 2.5D. Îl poți ține cu o singură mână și e perfect pentru maratoanele de seriale. În special datorită bateriei de 3000 mAh cu tehnologie AI2. Fă fotografii impresionante cu camera duală de 13 MP și camera posterioară de 2 MP, cu instrumente de editare profesionale. Iar deblocarea biometrică prin recunoaștere facială îți deschide telefonul în doar câteva secunde. Totul pe Android 9 Pie, cu actualizări lunare care nu-ți vor încetini telefonul, ci îl vor face mai performant.

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3Google Photos oferă stocare gratuită, nelimitată a fotografiilor la calitate înaltă; este necesar un cont Google și o conexiune la Internet.

4 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.