Nokia 5.1

Nokia 5.1

Un model clasic perfecționat

Creare cont

Design

Măiestrie la cel mai înalt nivel

Android™ 9 Pie

Economisești timp și baterie cu Android 9 Pie

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcând smartphone-ul Nokia 5.1 și mai util. Se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența în timp, pentru funcționare optimă mai mult timp.

  • Baterie adaptivă
  • Interfață intuitivă bazată pe gesturi

Ecran

Ecran mai mare, rezoluție mai bună

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Ecran

Ecran mai mare, rezoluție mai bună

Modelul Nokia 5.1 este prevăzut cu un ecran IPS Full HD+ de 5,5’’ cu format 18:9, fiind ideal pentru vizionarea de materiale video, navigare și jocuri. Iar rezoluția mai bună asigură afișarea mai clară și mai cuprinzătoare a conținutului.

  • 5,5’’ Ecran IPS Full HD+
  • 18:9 format

Camere foto

Selfie-uri împreună cu prietenii făcute cu ușurință

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Camere foto

Selfie-uri împreună cu prietenii făcute cu ușurință

Nokia 5.1 este prevăzut cu o cameră principală de 16 MP cu detectare a fazei auto-focus, un sistem mai rapid și mai fiabil de focalizare, care îți permite surprinderea fiecărui detaliu. Iar camera frontală de 8 MP dispune de un câmp de vizualizare de 84,6 grade care cuprinde tot grupul de prieteni în același cadru

  • 16 MP camera principală
  • 8 MP camera frontală

Hardware

Performanță personalizată

Procesorul Octa-Core de 2.0 GHz al Nokia 5.1 funcționează perfect, indiferent dacă trimiți mesaje, navighezi pe internet, te joci sau jonglezi între aceste trei activități. Ai și opțiunea de a alege mărimea memoriei RAM, mărimea memoriei de stocare și memoria cardului MicroSD care ți se potrivește cel mai bine.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB memorie¹

Studiul Counterpoint

Telefoanele Nokia s-au clasat pe locul #1 în ceea ce privește actualizările de software și securitate

Smartphone-urile Nokia beneficiază de 2 ani de actualizări de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate. Respectarea acestei promisiuni înseamnă că suntem pe cel mai înalt loc în ceea ce privește actualizările și securitatea software, plasându-ne înaintea altor mărci de smartphone-uri. Vedeți studiul de la Counterpoint pentru a afla mai multe.

Nokia 5.1

Creat cu mare atenție la detalii, noul Nokia 5 este definiția măiestriei la cel mai înalt nivel. Oferă o experiență de vizualizare mai clară și mai cuprinzătoare, datorită ecranului IPS Full HD+ de 5,5’’, cu rezoluție de 18:9 ratio. Camera principală de 16 MP cu detectare a fazei auto-focus face fotografii în detaliu, în timp ce camera frontală de 8 MP și câmp de vizualizare de 84,6 grade este perfectă pentru selfie-urile de grup.

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie. 2Google Foto oferă stocare gratuită, nelimitată și de înaltă calitate pentru fotografii; necesită cont Google și conexiune la internet. 3Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. 4Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 5Testare realizată în condiții de laborator, fără nicio aplicație care să ruleze pe fundal. 5Dacă este livrat cu Android Oreo, se poate face upgrade la Android 9 Pie. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.