Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 5.5 inches 5.5 Design Processor Play Arrow right

Nokia 5.1

Skip to main content

Design premium care îl transformă instantaneu într-un model clasic.

Enlarge Negru Nokia 5.1 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Front
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Back
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Back
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Front
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Back
Enlarge Negru Nokia 5.1 from Front and Back
CuloareNegru
SIM

Model

Single SIM

Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 5.1 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Cumpărați de la , QuickmobileQuickmobile

Prețurile pot varia de la un distribuitor la altul și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria și spațiul de stocare. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care întrunesc condițiile.

Nokia 5.1

Creat cu mare atenție la detalii, noul Nokia 5 este definiția măiestriei la cel mai înalt nivel. Oferă o experiență de vizualizare mai clară și mai cuprinzătoare, datorită ecranului IPS Full HD+ de 5,5’’, cu rezoluție de 18:9 ratio. Camera principală de 16 MP cu detectare a fazei auto-focus face fotografii în detaliu, în timp ce camera frontală de 8 MP și câmp de vizualizare de 84,6 grade este perfectă pentru selfie-urile de grup.

camera principală

16 MP with auto-focus for the perfect shot

Ecran

See it all on the full HD+ 5.5’’ IPS display

Design

A slim profile and aluminum build

Hardware

Octa-core processor for running things smoothly

Un model clasic perfecționat

Camere foto

Selfie-uri împreună cu prietenii făcute cu ușurință

Nokia 5.1 este prevăzut cu o cameră principală de 16 MP cu detectare a fazei auto-focus, un sistem mai rapid și mai fiabil de focalizare, care îți permite surprinderea fiecărui detaliu. Iar camera frontală de 8 MP dispune de un câmp de vizualizare de 84,6 grade care cuprinde tot grupul de prieteni în același cadru

  • 16 MP camera principală
  • 8 MP camera frontală

Ecran

Ecran mai mare, rezoluție mai bună

Modelul Nokia 5.1 este prevăzut cu un ecran IPS Full HD+ de 5,5’’ cu format 18:9, fiind ideal pentru vizionarea de materiale video, navigare și jocuri. Iar rezoluția mai bună asigură afișarea mai clară și mai cuprinzătoare a conținutului.

  • 5,5’’ Ecran IPS Full HD+
  • 18:9 format

Design

Măiestrie la cel mai înalt nivel

Profil subțire

Fabricat dintr-o bucată de

aluminiu seria 6000

Margini rotunjite

pentru confort maxim

Design unitar

creat cu precizie

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Hardware

Performanță personalizată

Procesorul Octa-Core de 2.0 GHz al Nokia 5.1 funcționează perfect, indiferent dacă trimiți mesaje, navighezi pe internet, te joci sau jonglezi între aceste trei activități. Ai și opțiunea de a alege mărimea memoriei RAM, mărimea memoriei de stocare și memoria cardului MicroSD care ți se potrivește cel mai bine.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB memorie¹

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie. 3Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. 4Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 5Testare realizată în condiții de laborator, fără nicio aplicație care să ruleze pe fundal. 5Dacă este livrat cu Android Oreo, se poate face upgrade la Android 9 Pie. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.