Facebook Instagram YouTube Twitter 6.39

Nokia 5.4

Skip to main content

Deveniți creativi cu camera cvadruplă și efectele cinematice.

Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Front
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Back
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Back
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Front
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Back
Enlarge Dusk Nokia 5.4 from Front and Back
CuloareDusk
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 5.4 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 5.4

Lași o impresie de durată cu Nokia 5.4. Camera Quad de 48MP îți permite un total control creativ – cu înregistrări video și efecte cinematice avansate, cu care poți surprinde imagini cu detalii uimitoare. Faci mai mult din ceea ce îți place cu ajutorul duratei de viață a bateriei de 2 zile 1 și a Qualcomm® Snapdragon ™ 662 optimizat – o performanță pe care te poți baza oricând. Rămâi stăpân pe situație cu un telefon optimizat pentru Android 10 și versiunile ulterioare, astfel încât să poți să lucrezi și să te joci exact așa cum vrei.
Specificații complete

Camere foto

Surprinde lumea în imagini cu camera Quad de 48 MP și camera frontală de 16 MP.

Ecran

Vezi întreaga panoramă pe un ecran punch hole HD+ de 6,39”.

Baterie

Rămâi mai mult timp independent datorită duratei de viață de 2 zile a bateriei 1 și bateriei adaptive cu tehnologie AI.

Platformă mobilă

Alege inteligent cu Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform.

Nokia 5.4 smartphone
Nokia 5.4 smartphone

Surprinde lumea în imagini

The 48 MP quad camera on Nokia 5.4

Camere foto

Fotografiază ca un profesionist

Surprinde fiecare detaliu al lucrurilor pe care le îndrăgești, fără decalaj de declanșare la camera puternică Quad 48MP și camera selfie punch hole de 16 MP. În plus, surprinde lumea în mișcare, cu înregistrarea video cinematică și adaugă un plus de eleganță folosind instrumente de tipul gradării culorilor.

Nokia 5.4 powered by Qualcomm® Snapdragon™ 662

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Bazează-te pe Inteligența Artificială

Alege un dispozitiv conceput să țină pasul cu tine. Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 662 este optimizată cu cea mai recentă tehnologie AI, astfel încât să poți rămâne productiv în orice faci.

Taking a family photo on Nokia 5.4
6.39” HD+ punch hole screen on Nokia 5.4

Ecran punch hole HD+ de 6,39”

Pune ochii pe ceva mai mare

Obține mai mult spațiu pentru vizionare de clipuri, jocuri și navigare pe ecranul impresionant punch hole de 6,39” HD+. În plus, bucură-te de un telefon pe cât de puternic, pe atât de frumos, datorită designului nordic atrăgător și carcasei posterioare durabile, în culori vii.

Looking at photos on Nokia 5.4

Baterie cu autonomie de 2 zile

Putere incredibilă indiferent de ce faci

Faci ceea ce dorești, atunci când dorești, cu o autonomie generoasă a bateriei, de 2 zile1. Tehnologia bateriei adaptive asistată de inteligență artificială pune pe primul loc alimentarea aplicațiilor pe care le utilizezi cel mai mult, astfel încât să deții controlul pe tot parcursul zilei.
Adaptive Battery feature on Nokia 5.4

Android One

Fii mereu în siguranță și la zi

Pregătește-te pentru ceea ce urmează. Fii în siguranță și la zi mai mult timp cu cele mai recente funcții Android™, cu 3 ani de actualizări lunare de securitate și 2 ani de upgrade-uri de software. În plus, cu un sistem modernizat și optimizat pentru Android 10 și versiunile ulterioare, ești mereu cu un pas înainte.

Secure and up-to-date Android on Nokia 5.4
Using Nokia 5.4 to make work easier

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. 2Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant.](https://support.google.com/assistant) 3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.
5Cartea albă a Counterpoint Research: „Telefoanele Nokia conduc clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”, 2020