Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Cel mai clar sunet

Cumpără acum

Radio FM și MP3 player

Cel mai plăcut sunet

Poți schimba muzica oricând și oriunde, datorită playerului MP31 și radioului FM wireless cu butoane speciale pentru muzică și două difuzoare frontale puternice.

Aflați mai multe
Aflați mai multe
Aflați mai multe

Design

Revenirea unui telefon clasic

Prevăzut cu butoane ușor de folosit, curbe netede și o priză confortabilă, Nokia 5310 este o versiune actualizată a unui telefon clasic popular – un design emblematic cu o față proaspătă.

Muzică

Are muzica în sânge

Melodiile redate sunt afișate pe ecranul curbat, cu imagine clară. Poți schimba oricând melodia cu ajutorul butoanelor speciale pentru muzică. Lasă-te condus(ă) de un telefon conceput să urmeze ritmul zilei tale.

Durabilitate

Să înceapă distracția

Pregătește-te de experiența Nokia 5310. Datorită bateriei care durează mult, designului durabil și tehnologiei fiabile, acest telefon nu te va dezamăgi.

Conectivitate

Conectare non-stop

Rămâi conectat cu o baterie care durează câteva săptămâni în modul standby, sau câteva ore în modul activ, fără a necesita încărcare. În plus, cele două difuzoare frontale puternice asigură un sunet perfect în timpul apelurilor.

Caracteristici

Nokia 5310

Nu pierde niciodată ritmul cu Nokia 5310. Dă drumul la muzică pe MP3 player1 și radioul FM și ascultă fiecare apel cu cele două difuzoare frontale puternice. Fii mereu conectat(ă), datorită bateriei care nu te lasă la nevoie. Și fii la modă cu designul reinventat al unui telefon clasic favorit.

Radio FM și MP3 player

Radio FM și MP3 player

Radio FM wireless, cu butoane speciale pentru muzică.

Două difuzoare frontale

Două difuzoare frontale

Auzi fiecare apel tare și clar.

 Durată de viață extinsă a bateriei

Durată de viață extinsă a bateriei

O baterie care poate funcționa săptămâni la rândul în modul standby.

Design

Design

Un articol clasic retro care a fost reînnoit la nivelul anului 2020.

Specificații complete

Nokia 5310

Disponibile acum la vânzare

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation.

Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1 Necesită un card MicroSD, vândut separat.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

(